ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Kimenő – budapesti családi programok hétvégére (június 22.–23.)

2013. június 20. - időtetrisz

Vége a tanévnek, minden intézmény kezd bezárni, a legjobb, ha már valami jó kis helyre menekült az ember a lassan felforró fővárosból. Maradnak a strandok, ezek kedvezményes napjainak listáját viszont idén még senki nem állította össze, pedig jó lenne: mit gondoltok, összerakjuk, lenne rá igényetek? Hétvégi családi programok pedig lentebb.

Pisze, a rókakölyök látogatása vasárnap 10.30-kor és 14h-kor a Budakeszi Vadasparkban


SZOMBAT

Gyereksziget (már a Hajógyári-szigeten), 14h:
Rutkai Bori és a Hébe-Hóba Banda Vackarádió-buli, ez az a koncert, ahol fel lehet menni a színpadra is, a tündéri és nagyon vicces Bori könnyen elvarázsolja a kicsiket, sőt, a nagyokat is. Ingyenes!

Országszerte
Múzeumok éjszakája kora délutántól éjszakába nyúlóan gyakorlatilag minden múzeum tárva-nyitva a kiállításokhoz (is) kapcsolódó programokkal, Budapesten külön buszjárattal. Belépő: 1500 Ft, gyermekjegy 600 Ft (6-18 éveseknek).

Műcsarnok, 16h:
Kucok Kevéssé hagyományos színházi előadás 3-7 éveseknek: ők is belefolynak, mozoghatnak, sőt, segíthetnek megkeresni a királylányt, ezúttal a Műcsarnokban, a Múzeumok éjszakája keretében.


VASÁRNAP


MOM Park mellett, 10.30:
Zenés MomPiknik kézműves foglalkozás és Mikola Péter zenés műsora (ízelíitt.) Ingyenes!

Budakeszi Vadaspark, 10.30 és 14h:
Pisze nyílt napja most ez a jópofa rókakölyök a sztár a vadasparkban, vasárnap kétszer is meg lehet nézni közelebbről, azért a többi állat körüli sétával is remekül tellik ott az idő. Belépő: 1100 Ft, gyerekeknek 600 Ft, családi jegy 2500 Ft.

Gyerek Sziget, 14h:
Méhes Csaba és a Brass in the five: A rézerdő lakói alapvetően gyerekeknek készült a zenés-táncos játék, de a helyzet az, hogy a felnőttek sem fognak unatkozni, a Chaplint idéző gegek azért elég szórakoztatóak, lásd itt. Ingyenes!

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr378803092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Balázs Barbi 2013.06.22. 17:15:05

Igen, tök jó lenne egy kedvezményes-nap lista!:)
süti beállítások módosítása