ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

2 nyári vizes játék kevés és egyszerű alapanyagból

2013. augusztus 15. - időtetrisz

Még tart a nyár s bár épp nincs brutál kánikula, a vizes játék jól jöhet a meleg délutánokon. Mindkettő kerti, de legalábbis kinti móka, mindkettőt másik oldalon találtuk, ajánljuk. Az egyik egy remek locsolós-játék, a másik pedig mondhatjuk, hogy valamiféle gigantikus vízágy-szerű építmény.

water blob (forrás: Clumsy Crafter)
Szerezzünk egy vízcsapot meg egy kilyuggatott pet palackot, az instrukciók alapján szereljük össze és máris kész a parkokból, menő kertekből ismert locsolórendszer, ami alatt minden gyerek és gyereklelkű felnőtt imád átrohangászni. Részletek itt, az Instructables oldalán.

soda bottle sprinkler, forrás: Instructables

A másik egy vízágy vagy vízmatrac, amihez csupán nagyon erős műanyag fóliára lesz szükség (ahogy í ják, elég vastag kell, pl. a festőfólia nem valószínű, hogy jó lesz) és duct tape-re a ragasztáshoz, a vízzel töltött fólián jól elszórakozhatnak a gyerekek és ha ki is szakad, a duct tape segít a bajokon. Részletek itt, a Clumsy Crafter oldalán.

water blob, a magyar megfelelőjét keressük! forrás: Clumsy Crafter
Ti hogy vizeztek a nyáron?

/// további vizes játékokat itt találsz

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr538803180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása