ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Kimenő - budapesti családi programok hétvégére (szeptember 29.-30.)

2013. szeptember 26. - időtetrisz

A szokásos 3-3 napi programon felül még két nagy rendezvényt is ajánlunk figyelmetekbe: az egyik a pénteken kezdődő, jobbnál jobb programokkal biró Design hét, a gyermekprogramokat itt találjátok, a másik pedig a szombaton és vasárnap is egész napos programokat kínáló Kulturális Királyi Napok az Erzsébet téren - amolyan vásári jellegű, kulturális- és mozgással kapcsolatos kalandokat rejtő utcai csinnadratta.

3D nyomtatás a FabLab-ben 29-én 10h-kor és 15h-kor

Szombat

Piréz Gyermekműhely, 10h: Keleti kombó - Gasztro Junior & Művész Műhely Indonéziából Batikolás, finomságok készítése, tánctanulás indonéz módra. Ingyenes, de regisztrációhoz kötött a jelentkezés. Gyorsan, gyorsan, kevesen férnek be!

Uránia Mozi, 12.30: Tüskevár Matula bácsi, Tutajos és Bütyök a filmvásznon - a szép őszből kicsit visszatekinthetünk a nyárba no meg a gyermekkor és az okulás szépségeibe.
Belépő: 700 Ft.

Klebersberg Kultúrkúria, 16h, 17h: Kucok Kevéssé hagyományos színházi előadás 3-7 éveseknek: ők is belefolynak, mozoghatnak, sőt, segíthetnek megkeresni a királylányt - Szabó Réka, a Tünet Együttes művészeti vezetőjének projektje. Ingyenes, de regisztrációhoz kötött, tel.: 392-0860.

Vasárnap

MOM Park, 10h:
Mindenféle korú gyermekeknek és akár többnek is egyszer ajánlható a bekukkantás, mert ha véget ért a Halász Judit-koncert, lesz színhaz, ha az véget ért, lehet ügyesen újrafelhasználni anyagokat a kézműves asztalnál, bohóc is jön - szóval itt klasszikus családi szórakoztatás folyik majd. A belépés majdnem ingyenes: gyerekeknek 2 db, felnőtteknek 1 db gesztenye.
Puskin Mozi, 10h:
Puskinba be, zenés mozira fel, azaz mozizzunk úgy, hogy közben élőzenével kíséri a zenekar a vásznon történteket. Mindenféle korosztályú kicsik jöhetnek, mert közben-utána a galérián lehet kuckózni. Belépő: 1200 FT.
Bethlen tér, 10h:
A Bumba c. gyermekelőadással, tánccal, mesemondással várják a kicsiket és nagyokat egyaránt, egész nap, a rendezvény ingyenes.

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr938803202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása