ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Jég - graffiti

2014. január 27. - időtetrisz

A graffitik városában már menő: Berlinben nyomják (fújják, festik) a műfajt, miért is ne graffitizhetnénk tele az utcát mi is a gyerekekkel? Gyerekcsalogató kinti zizegés mínuszokban.

[caption id="attachment_4682" align="aligncenter" width="600"] A Stiftung FREIZEIT akcióban - forrás: Városkommunikáció[/caption]

Az ötletet a városkommunikáció blogon láttam néhány hete. Alig vártam, hogy fagyjon, és mi is kipróbálhassuk. Ecsetekkel és egy kis vízzel kivonultunk a fagyba. Egy órát festettünk: először ki kellett kísérletezni a technikát.  A lányom szerint a lényeg, hogy a képeket gondozni kell  egy ideig. Azaz, újra és újra jó tocsogósan felvinni a vizet, ha az még megfagyás előtt elpárolog.

A technika kidolgozása után jöhetnek a komolyabb műalkotások.

Végül pedig a meglepetés képek: a szomszédoknak címzett szívecskék.

Vigyázat! A jég csúszik! A szomszédaitok testi épségéért nem vállalok felelősséget!

Témába vág még:

Graffiti a kertben - avagy hová bújtak a tyúkok

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr258803430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása