ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Kimenő - budapesti családi programok a hétvégére (február 15.-16.)

2014. február 14. - időtetrisz

Ha tudtok  remek hétvégi programról, amiről úgy érzitek, passzolna a kis ajánlónkba, akkor küldjétek bátran az idotetrisz@gmail.com mailcimre (szervezőktől is örömmel fogadunk minden infót és lelkes résztvevőktől is persze). Köszi előre is! És akkor nézzük, mit a lehetőségek a hétvégén.

Most közösségi programok is bekerültek az ajánlóba,  ezek nem feltétlenül családi programok, talán szórakoztatóbbak és tanulságosabbak, mint egy bevásárlás az abc-ben.

 

[caption id="attachment_4982" align="aligncenter" width="600"]Trolibuli a Közlekedési Múzeumban Trolibuli a Közlekedési Múzeumban február 16-án 11 órától (forrás: Wikipédia)[/caption]

 

 

SZOMBAT

 

Mesemúzeum, 11h:

Könyvdoktor

Kedves kis mesekönyveink bizony ha már sokat vagy legalábbis jó erőset láttak, szétesnek, szerencsére itt a könyvdoktor, aki most segíteni próbál, Zorka, a restaurátor várja a gyerekeket. Belépőkről itt, elég baráti áron lehet belépni. 5-12 éveseknek, 2 órás program.

 

Wekerle Kultúrház és Könyvtár, 13-16h:

Ruhacsere

Hibátlan ruhákkal illik menni és ingyenes a részvétel. Biztos akad pár megunt darab, ami másnak még öröm lehet - ez itt talán kicsit lányosabb, mint családi program. Jó keresgélést!

 

Örökmozgó, 16h:

Mozog is meg nem is - DIA 60

Diafilmek vetitése a drága jó Örökmozgóban Aladdintól Hófehérkéig. 60 éves a magyarországi diafilm!

 

Noha Stúdió:

Farsangi mulatság

Koncet, fánkevő verseny, farsangi felvonulás és a végén tombola. Persze jelmezben az igazi! A belépő 500 Ft vagy egy tál süti.

 

Családilag ingyenes látogatható múzeumok (állandó kiállitások) a hónap harmadik szombatján:

Magyar Iparművészeti Múzeum

Magyar Szépművészeti Múzeum

Magyar Nemzeti Múzeum

Nagytétényi Kastélymúzeum

Magyar Nemzeti Galéria

 

 

VASÁRNAP

 

Magyar Közlekedési Múzeum, 11-13h:

Trolibuli (családi nap)

A troli szerelmeseinek kötelező, a 72-es köré épül a program, az attrakció pedig a múzeum előtt álló veterán trolik,  szakértőkkel. Ingyenes!

 

Hátsó Kapu, 10h:

Habkarton épitészet gyerekekkel

A foglalkozás leginkább 7 éven felülieknek szól, Ocztos István épitésszel. Regisztrálni kell, info itt.

 

Coop Szövetkezet, 14-18h:

Ételcsere

Saját készítésű, gyűjtésű, termelésű, saját sütésű-főzésű vega (!) ételeket - zöldségeket, gyümölcsöket, fűszereket, gyógynövényeket, teákat, süteményeket, stb. – cserélhettek, a cserealap viszont nem csak étel lehet, tehát ha nincs is otthon lekvár, lecsó stb., de tudnál mit felajánli értük, akkor érdemes elnézni (és előtte megnézni a szabályokat). Ingyenes!

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr148803464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása