ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Ujjlenyomatból lények - füzetborítóra, ajándékba, csak úgy...

2014. szeptember 08. - időtetrisz

Bálint (5) szerelmi vallomását már tavaly megénekeltem: felejthetetlen Ki nevet a végén-t készített egy nappal fiatalabb választottjának. Az idén Marion Deuchars könyvével lepett meg bennünket: Let's make some Great Fingerprint Art! Azóta mindenen praclinyomok díszelegnek.

A fenti korongok még hű másolatai a könyvben látható lényeknek. Aztán lassan beindult a fantáziánk. A tenyérlényeken kívül készültek ujjlények.

Aztán ujjlenyomatból szörnyecskék, békacsalád, egér...

Mindössze színes tintapárna és valami rajzeszköz kell hozzá. Ha nem ihlettek meg eléggé  ami verzióink, mindenképp látogass el az ötletgazdához, mert a megmutat ezt-azt az oldalán a könyvéből.

[caption id="attachment_7383" align="aligncenter" width="600"] Marion Deuchars: Let's make some Great Fingerprint Art[/caption]

 

Szóval ajándékba, csomagolópapírra, ajándékkísérőnek, csak úgy, szórakozásból, megfelelő festékkel bögrére, mehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr228803756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása