ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Kapucnis, puha takarók, amik egyben vigasztárgyak, játékok is

2016. december 08. - időtetrisz

Sok-sok gyerek vigasztárgya, rongyija a vékony, puha takarója lesz, amit aztán mindenhová magával cipel, nélkülözhetetlen lesz az elalvásnál, az utazásnál, a nem otthoni alvásnál. A kínálat pazar, hiszen gyerektakarókat a legnagyobb dekorációs termékeket gyártók kínálatában is találunk, akad biopamut és poliészter, mikiegeres és gépi horgolt, szezonális, csíkos... A Hoody Kidsnél pedig olyan, ami legalább 3 funkciót is betölt egyszerre.

hoody_1.jpg

A kapucnis, már-már személyiséggel felruházott takarók puhák és többfunkciósak a Hoody Kidsnél, összehajtva párna és szobadekor, kinyitva takaró és rongyi/ölelős/vigasztárgy is, akár otthon, akár az autóban, nyaraláskor milyen jól jön az ilyesmi, hiszen 3 tárgy helyett csak egyet kell bepakolni (és remélhetőleg így nem marad otthon).

Nálunk még véletlenül sem úgy alakult, ahogy azt szépen előre elképzeltem, a fiamnak szántam Nénót, a rendőrautós takartó, aztán a lányom szeretett bele, azóta takarónak, sőt, köntösnek is használja rendszeresen, tiszta szerencse, hogy még egy darabig alá tud kucorodni... 

hoody.jpg

Többféle mintával kaphatóak a törölközők: macis, nyuszis, egyszarvús, Rudolfos... Sőt, még cuki, puha szörnytáska is akad, legyűrendő a félelmeket/szörnyeket kedvelő gyerekeknek.

hoodynyuszi.jpg

A gondos tervezésnél még arra is figyeltek, hogy a két szélen legyen két kicsi zseb, amiben elférnek a kis gyerekpraclik, így teljesen magukra tudják bugyolálni a puha takarót s kisebb esélllyel csúszik le róluk az alvás során.

Cuki, praktikus takarók, táskák és törölközők, nyálkendők a Hoody Kidsnél, egész piciknek és kisiskolásoknak is, még pont beférnek a takarók alá.

 ☆   ☆   ☆   ☆   ☆   ☆   ☆ 

Ha tetszett a poszt, kövesd a Facebookon is az Időtetriszt!

Megjelenés, hirdetés, játék ügyében kérlek írj az idotetrisz @ gmail pont com címre.

Follow my blog with Bloglovin

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr2912033179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása