ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Kimenő, december 15-16.

2012. december 14. - időtetrisz

Ezüst hétvége jön, megannyi bolti rohangászás, vásár, online rendelés, fabrikálás bűvöletében zsezseg mindenki, reméljük, hogy lassan készülnek a nem romlandó sütikék, kőkemény mézeskalácsok és az ajándékok is lassan itt-ott lapulnak. Azért kimozdulni se feledjünk!




Egész hétvégén:

Könyvfieszta az Akváriumban
Még egy óriási könyves megmozdulás, ahol lehet dedikáltatni, olcsóbban beszerezni és ismerkedni a vadiúj könyvekkel, szerzőkkel, részletes programok itt.


Szombat:

Kultea, 15h:
Ha nem jön össze otthon, akkor lesz - várhatóan kis mennyiségben - Szaloncukor-készités a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban, kb. 2 órás a program.


K:antin, 14h:
Fullajtár Andrea olvas fel az Ádám világgá megy c. könyvből, közben meg lehet nézni a helyi karácsonyi vásárt is és beszeretni néhány impozáns Katonás relikviát. A K:anti kártyás fizetőhely, watch out!


Vasárnap:

Műcsarnok, 10h: 
Ezüstmese - családi délelőtt: lehet képregényt rajzolni, viaszképet készíteni Bukta Imre Másik Magyarország kiállátásán, szóval ez nem egy hagyományos kézműves móka lesz. Kiállítás belépővel és 7 éves kor alatt ingyenes.

Hopp Ferenc Kelet-Ázsiai Múzeum, 14h:
Karácsony Kelet-Ázsia ihletésében - természetesen origami-bigyó is lesz a téma: csillogó origami girland felfújható gömbökkel, ezt nem lehet kihagyni, kell a fára. Belépő: gyerekeknek 500 Ft, felnőtteknek 1000 Ft, családi 2300 Ft.

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr988802686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anita 2012.12.14. 23:46:42

én is ajánlanék, ha nem bánjátok:Szombat, vasárnap 10 ó, Ametiszt bábszínház, Mazsola és Tádédec.13-20. Karácsonyi Projekt Showroom

sugarcandy 2012.12.15. 12:44:10

Köszönjük! Az utóbbi ráadásul a fejemben volt valamikor... :)
süti beállítások módosítása