ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Rénszarvas a falon? Last minute karácsonyi dekor

2012. december 18. - időtetrisz

Kevesen tartozunk azon meglehetősen szűk halmazba, amelynek tagjai már november derekán nekiálltak karácsonyi dekorációt tervezni, hogy az advent első napjától teljes díszben álljon a lakás. Legtöbben csak utolsó pillanatban összetoldoztunk egy adventi naptárt és koszorút - ennél többre nem futotta, az utolsó napokban pedig van fontosabb is a dekorációnál, annak ellenére, hogy tényleg sokat tehet az ünnepi hangulatért. Magam az egyszerűség híve vagyok, ami nem baj, ha szép is, de ne kelljen tízféle boltot megjárnom érte, és lehetőleg sokféle dolgot készíthessek belőle. Ezt mind jelenti a washi tape, a rizspapírból készült dekorációs tapasz, amire nemrég akadtam rá, és nagyon ajánlom mindenkinek, aki szereti a szépet, de nem akar olyan sokat dolgozni érte.




Néhány lehetséges ünnepi alakzat

Többféle színben és mintában is kapható, nem is kifejezetten karácsonyi (viszont könnyű vele karácsonyi hangulatot varázsolni), aminek azért örültem, mert az ünnep után is rengeteg dolgot kezdhetek vele. Díszíthetek vele lakást (falakat, lámpát, üveget), használati tárgyakat (táska, laptop, könyv, fényképalbum), készíthetek belőle meghívót, egyedi csomagolást. Nem hagy nyomot és nem szedi le a falat, elég univerzális, megéri a 600 forintot darabonként (egyébként 1.5 cm széles és 10 m hosszú egy tekercs). Beszerezhető a Kartonjátéktól a netről vagy a Wampon (karácsonyig 23-án utoljára)! Jó szépítgetést!

Témába vágó posztok
Csomagolópapír gyerekrajzból
Ajándéktippek gyerekeknek 1.
Ajándéktippek gyerekeknek 2.

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr748802680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása