ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Kimenő, január 26.-27.

2013. január 25. - időtetrisz

A gyerekprogramok mellett ez a hétvége a ruhákról szól. A fővárosban szombaton két helyen is beszerezheted a kinőtt téli gyerekruhák tavaszi alternatíváit és/vagy néhány régi-új játékot is. A MÜSZI-ben játékos ruha cserén cserélhetsz annyi ruhát, amennyit vittél (mindenképpen ruhával, játékkal menj). Ezúttal a gyerkőcöt is nyugodtan viheted, mert lesz játszósarok és egy különleges terepasztal, ahol a nagyobbak újrahasznos alapanyagokból készíthetnek apróságokat. Ha már ott vagy, érdemes benézni a deák téri Akváriumba is: délután 4-ig közösségi ruhavásárt tartanak. Itt a gyerekruhák és játékok mellett magadnak is beújíthatsz néhány ruhadarabot.


Piréz Gyermekműhely megnyitó szombaton 10h-kor

Szombat:


Kolibri Fészek, 9.30 és 11h:
Tekergő - szinház csecsemőknek (egész pontosan 0-4 éveseknek ajánlják ezt az előadást), Orbán Ottó verseit Novák János rendezésében láthatjuk. Mindenesetre szuper, hogy egész kicsikkel is van hová menni, korán- és később kelőknek egyaránt. Belépő: 1200 Ft.

MOM Kulturális Központ, 9.30, 11.30:
Maszkabál - itt a farsang, áll a bál, a méltán népszerű Gryllus-lemezt most végre élőben is lehet hallgatni. Belépő: 1500 Ft, egy éves kor alatt ingyenes.

Piréz Gyermekműhely, 10h:
Nyilt nap - "A Piréz Gyerekműhely játékos foglalkozásaira várunk minden, 3-10 éves korú gyereket függetlenül attól, hogy honnan jött és milyen nyelven beszél, az órákat ugyanis gyereknyelven tartjuk. A Piréz Gyerekműhely Gasztro Junior, Capoeira, Utcai tánc, Művészműhely, Brazil foci, Piréz Cirkusz és Talpalávaló című kurzusain azok is érteni fogják egymást, akiknek egyetlen szavuk sem egyezik. Az órák alatt a szülőket kávéval és házi sütivel várjuk a Piréz Szalonban.
A foglalkozások ingyenesek." 

Vasárnap:

Magyar Mesemúzeum, 10h:
Családi hétvégék - Olyan ez a szerelem, mint a... Szavak, hangok, rajzok bevonásával próbálhatja meg minden kicsi kifejezni, szivecskék mindenhol, azt hiszem, lányok előnyben.  Belépő: gyerekeknek 600 Ft, felnőtteknek 400 Ft, további variációk itt.

Puskin Mozi, 10.30: 
Zakatoló Zenemozi - facebook oldal https://www.facebook.com/ZakatoloZenemozi

Átrium Mozi, 11h: 
Vackarnevál - farsangi Vacka-buli. Ez az a fajta koncert, ahol közel lehet menni a fellépőkhöz, az énekesnő bábozik, bevon, sokat nevet - aki volt már, tudja, aki nem, próbálja ki!  Belépő: 1200 Ft.


A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr668802754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anonymous 2013.01.27. 14:19:01

milyen volt a gardrób?
süti beállítások módosítása