ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Kimenő - budapesti családi programok hétvégére (március 16.-17.)

2013. március 14. - időtetrisz

Az előre jelzett hó és hideg dacára higgyük továbbra is, hogy tavasz van. Holnap nemzeti ünnep is, ehhez most nem, de a hétvégére megint szuper kis programokat kerestünk, találtunk, ajánlunk. S ha valaki inkább a meleg szobában maradna, nekiláthat a húsvéti mindenfélék előkészítésének.

Repülési lecke kezdőknek - a Vaskakas Bábszinház előadás a Jurányiban vasárnap 17h-kor

Szombat:

Ludwig Múzeum, 10h:
Családi délelőtt: Lecsiszolt gyantafelhő -- Amíg a szülők kiállítást néznek, a kicsiknek tartalmas, izgalmas foglalkozásokat tartanak profik a témához kapcsolódóan. Ez alkalommal a fa a téma, mindenki készíthet egy kis fatárgyat magának. Belépő: 600 Ft/fő.

Művészetek Palotája, 11h:
Zenebona - Ne csak hallgasd! -- az 5-9 éves kicsiknek szóló programnak már a címében is jelzik, hogy itt nem csak hallgatható zenés foglalkozásról van szó, hanem ki is próbálhatják a hangszereket (ami nem is mindig olyan egyszerű). Belépő: 1000 Ft/gyermek.

Örökmozgó,  16h :
Mozog is, meg nem is - diavetítés: Iskolai olvasmányok -- Kincskereső kisködmön, Légy jó mindhalálig, Tüskevár és még néhány cím a listában. Belépő: 300 Ft/fő.


Vasárnap:

Púder Bárszínház- és Galéria, 11h:
Öko-gőzhajó készítés -- A szervezők kérése, hogy vigyeteket néhány tetra pak- és fémdobozt/per gyerek, mert ebből fog készülni a gőzhajó (persze ők is készülnek alapanyagok). Belépő: 1000Ft (500Ft lefogyasztható), testvérek esetén 2000Ft (1200Ft lefogyasztható), három gyerek esetén 3000Ft (2100Ft lefogyasztható)

Hátsó Kapu, 16h:
A suszter manói (bábelőadás) -- A 20 perces előadásra már 3 éves kortól várják a kicsiket ezen a nemrég nyílt, befogadó jellegű helyen. Belépő: 500 Ft, a családi jegy 1000 Ft.

Jurányi Inkubátorház, 17h:
Repülési lecke kezdőknek - a Vaskakas Bábszínház előadása -- Repülhet-e valaha a sirály,
akit macska nevelt fel? Efféle kérdéseket feszegetnek az előadáson 45 percben. Belépő: 1000 Ft.

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr618802894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása