ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

El ne feledd! - emlékeztetős hűtőmágnesek ruhacsipeszből

Mire jó egy facsipesz?

2017. január 19. - sugarcandy

A hűtő ajtaja amolyan üzenőfal vagy óriási képkeret a legtöbb háztartásban, cuki gyerekfotók, gyerekrajzok, távoli helyekről hozott hűtőmágnesek és olykor emlékeztetős sajtcetlik gyűjtőhelye. A vizuális emlékeztető igen hasznos lehet, főleg, ha rászokunk, hogy ide tegyük és itt keressük a határidős feladatokat.

kesz_csipeszmagnesek.jpg

Kevés alapanyagot igényel és nagyjából 10 perc alatt kész 3 csipesz. Facsipeszt háztartási boltban, egyeurósban is elég jó áron adnak manapság. Mágneseket, filceket pedig hobbiboltban, papírboltban szinte biztos, hogy kapunk. Most főleg edding filcekkel dolgoztam, nagyon szépen fednek és száradás után szépen lehet rárajzolni, írni is. Sokféle heggyel kaphatók.

alapanyagok.jpg

Biztos még szebben is lehet írni és persze magyarul is, nekem most ezek a kisebb csipeszek voltak itthon és relatív rövid szavakat tudtam ráírni, így maradt az angol.

csipeszek_magnes.jpg

Aranyos ajándék, írni tudó gyerekek is beszállhatnak a buliba a készítésénél. Egy-egy papírt, számlát leesés veszélye nélkül elbír egy csipesz.

3csipeszmagnes_cetlikkel.jpg

A színek, a stílus rajtunk áll, fekete-fehér, natur-barna, szivárványos... 

huto_magnesek.jpg

 

Jó szórakozást, örömteli alkotást,

idotetrisz3sugarcandy.jpg

 

 

 

 

 

 

 ☆   ☆   ☆   ☆   ☆   ☆   

Ha tetszett a poszt, kövesd a Facebookon is az Időtetriszt!

Bármilyen kérdés, felvetés ügyében kérlek írj az idotetrisz @ gmail pont com címre.

Follow my blog with Bloglovin

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr5712137841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása