ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Kimenő - budapesti családi programok (március 23.-24.)

2013. március 21. - időtetrisz

Már annyiszor azt hittük, hogy itt a tavasz, aztán mégse, hogy inkább nem is beszélnénk róla. Viszont a Húsvét biztosan közeleg, tessék készülődni, akár velünk! A maradék időre pedig néhány budapesti családi program a hétvégére, szombatra is, vasárnapra is.

MOM KK, szombaton 10.30: Biciklizős dalok



Szombat:

MOM Kulturális Központ, 10.30:
Gryllus Vilmos: Biciklizős dalok -- Már csak azért is nagyon ajánljuk, mert alig várjuk, hogy végre biciklizős idő legyen végre, addig is, kedves kis hangolódás, egy Gryllus-koncertet biztos nem fog senki sem megbánni. Belépő: 1600 Ft, 1 éves kor alatt ingyenes.

Moha Café, 11h:
Mozgásba hozott képek: Kovásznai György papíranimációi -- Kisebb, de mégis, az animációba való betekintésre és kipróbálásra invitálják az 5 évesnél idősebb gyerekeket (megkockáztatom, a felnőttek sem fognak éppen unatkozni ezen a programon).

Katona József Színház, 16.30:
Pinokkió -- családi előadásként aposztrofálják, 8 éves kortól ajánlják a Parti Nagy Lajos szövegével készült darabot. Már csak néhány jegy van, vigyázat!

Vasárnap:

Vígszínház, 10h:
Nemzetközi Down Világnap -- A Down Egyesület egész napos rendezvénye változatos programokkal várja a kicsiket, de főleg: a másság elfogadása, kezelése azon is múlik, találkozik-e valaki a "mással", ezért is menjünk, legyünk ott, támogassuk lehetőségeink szerint az Egyesületet. Belépő: 900 Ft, családi jegy 2900 Ft). Támogatói jegyek is vásárolhatók.


Művelődési Szint, 15h:
Tavaszi diabörze és Mesenap -- Csere- és igen akciós jellegű vásárlási lehetőség szuper diafilmekre, közben pedig móka és kacagás többek között Vágó Piros, Winkler Róbert és Finy Petra szórakoztatja a nagyérdeműt. Belépő: 300 Ft gyerekeknek, felnőtteknek ingyenes!

Akvárium, 16h, 17h:
Tünet Együttes: Kucok -- Kevéssé hagyományos színházi előadás 3-7 éveseknek: ők is belefolynak, mozoghatnak, sőt, segíthetnek megkeresni a királylányt, ezúttal az Akváriumban. Belépő: gyerekeknek 1200 Ft, felnőtteknek 1000 Ft.

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr548802880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása