ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Csoki helyett origami nyúl - locsolóknak

2013. március 28. - időtetrisz

Nem tudom, hol mi a módi, de hozzánk járnak locsolók. Ahogy nő a kislányom szociális hálója, egyre többen. Kérdés, mi jár a locsolásért (a praclinyomos vagy zsírkrétával festett tojáson kívül). Mi annak idején csokikat adtunk, viszont mostani fejemmel ezt nem szívesen teszem. Meglehetősen sok okom van rá, de a fejtegetések helyett térjünk a következményekre. Ha nem csoki, akkor mi?
.
No hát tavaly ezek az origami nyulak nagyon bejöttek, még akkor is, ha a kislányom a hajtogatásban csak korlátozottan tudott részt venni. A locsoló gyerekek áhítattal, hosszú fontolgatás után választottak a nyuszikínálatból.
Ha tehát tetszik az ötlet, végy egy négyzet alakú lapot, és hajtogass. A lépések pontosan követhetők pl. itt:
Ha origami papírral dolgozol, érdemes néhányat fehér lapon kipróbálni, mert a fül és a fej hajtását egy kicsit be kell gyakorolni (például, hogy ülve maradjon, ne legyen fejnehéz).
Persze más nyúltípusok is akadnak bőven a neten, lehet válogatni...
Témába vág

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr488802944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása