ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Ajándékposzt – kérdőív kitöltésért: nyereményjáték

2013. április 24. - időtetrisz

Kedves Olvasók: mint azt többen már tudjátok, a segítségetekkel bejutottunk a Blind Investment start-up programjának következő fordulójába ezt nagyon köszönjünk, tényleg jófejség volt tőletek, hogy több mint 10 napon át szavaztatok ránk! A verseny soron következő fordulójában a befektetőket kell meggyőznünk arról, hogy jól érezzük: van egyfajta űr a gyerekszórakoztatás-életegyszerűsítés tengelyén, amit némi segítséggel örömmel megtöltenénk tartalommal. Ahhoz, hogy pl. egyéni ízlésre szabható, több választási lehetőséget kínáló, letölthető segítőeszközöket tudjunk létrehozni, nem elég négyünk kreativitása, ide már profi programozókra és grafikusokra lenne szükség – az ehhez szükséges tőkéhez pedig befektetők érdeklődését is fel kell keltenünk. A meggyőzéshez adatok kellenek, ezért most ismét a segítségeteket kérjük: egy általunk összeállított kérdőív kitöltésének formájában – amelyben elmondhatjátok a véleményeteket is a blogról.

A kérdőívet ezen a linken találjátok
Ahhoz, hogy értékes, használható adatokat tudjunk felmutatni, fontos számunkra, hogy minél többen kitöltsétek a kérdőívet. A kérdőívet kitöltők közül 5 szerencsés kisorsolt jelentkező kap tőlünk egy saját posztot, amely pontosan arról szól, ami őt érdekli.

Ahhoz, hogy te is azon szerencsések között lehess, aki kap tőlünk egy saját posztot, mindössze annyit kell tenned, hogy miután válaszoltál a kérdésekre 2013. május 4-ig, írsz egy hozzászólást ide a poszt alá, amelyben leírod, hogy mi az a profilunkba vágó probléma, ami aktuálisan foglalkoztat (zsúrszervezéstől kirándulástippekig bármi jöhet). A hozzászólók közül fogjuk kisorsolni a 5 szerencsés olvasót.

A kérdőív kitöltése 5 percnél többet nem vesz igénybe. A kérdések azt mérik fel, hogy merre volna érdemes az Időtetriszt fejlesztenünk: 
* gondolkodunk ugyanis kézikönyv kiadásában; 
* webshop nyitásában, ahol letölthető időtetriszes kellékeket, játékokat árulnánk; 
* illetve mobil applikációk fejlesztésében is.

Ne ijedjetek meg, az alapkoncepció nem változna, minden ingyenes maradna, boltot azok számára nyitnánk, akiknek nincs kedvük vagy idejük megvalósítani az ötleteinket a leírások alapján.

A kérdőívet ITT találjátok. Jelezzetek vissza, ha valami nem működik benne és ne felejtsetek utána kommentet írni ide a cikk alá, a poszt-kérésetekkel. (Természetesen kitölthetitek akkor is, ha utána nem akartok poszt-kérést küldeni.)

Előre is köszönjük a segítségeteket!


A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr248802962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

joys 2013.04.24. 17:35:05

kitöltöttem. :)olyan posztot szeretnék, ami jó nyári ötletekkel szolgál egy intellektuális 6 éves és egy mozgékony majdnem 3 éves közös szórakoztatásához :D

Erika 2013.04.24. 21:38:04

Nem saját kérés, de a gyerekek ovijában az óvónénik sokszor keresnek szülinapi zsúrokon megvalósítható ötleteket. ezennel tolmácsolom a kérésüket :)

Anita 2013.04.25. 01:22:05

Én nem tudok dönteni, sorolom aztán válasszatok Ti:DIY gyerekjáték, balkonkertészet, kevés összetevős recept, varrás.óóó vagy a kedvencem az interaktív mesekönyv. Igen legyen ez, egy új mesekönyv :).

Udvari Judit 2013.04.25. 12:16:15

Gyorsan egészségeset, amit a gyerekek is jó eséllyel megesznek, interaktív mesekönyv, ajánló, lehet program, hely vagy vmi akció. Én tuti használnám a mobil app-t :-), nekem is a gyerekeknek is!

Anonymous 2013.04.25. 13:48:36

ja, igen: szeretnék egy "péntek esti frász" rovatot, ahol lehetőleg kétféle menü ötletet kapok hétvégére. Bár az én gyomrom összeugrik a hétvégi főzés gondolatára, a család többi tagjának, sajnos nem köszönöm, nyerem, várom...Zsófi

pufinyufi 2013.04.25. 15:17:25

kitöltöttem, a mobil apps nagyon jó lenne, főleg , ha offline is működne, esetleg hely ajánló, (gyerekkel, normális kajákkal)

Balog Zsuzsanna 2013.04.25. 17:19:18

Van egy 6 éves keresztlányom, aki (szerintem) sokat eszik édességet és szeretnék segíteni az anyukáját, hogy a cukros élelmiszerek kiváltását mivel tudná kiváltani házilag fokozatosan.Emellett fejlesztő játékok érdekelnének nagyon! :)

anna 2013.04.25. 23:22:12

kitöltve! ma konkrétan zsúron a meghívottaknak adható apróságok illetve meghívó tippek után kajtattam

jvera 2013.04.29. 15:18:11

Kreatív ajándékok, játékok, amik akár 5 percnél több időre is lekötik a gyerekeket :) Na meg persze háztartás, spórolás, egyszerű és gyors kajaötletek az egészség jegyében :)

Eszter Mooréh 2013.04.29. 22:27:54

A játékok mindig fontosak, minden helyzetben: hagyományőrző, kreativitást fejlesztő, stb.Szerintem belevághatnátok a mindennapi családi életet segítő problémahelyzetek megoldásának tanácsolásába: pszichológus, gyógypedagógus, logopédus szakértő bevonásával (ez utóbbiban segíthetek is).

Éva Kopócs 2013.04.29. 23:43:39

Kitöltve! SK szülinapi ajándékötletek jöhetnek évekre, nemekre és esetleg évszakokra vagy hónapokra lebontva.

micka 2013.05.01. 17:33:53

kitöltöttem, és kiskamasz anyukájaként olyan posztot is olvasnék szívesen tőletek, ami ezt a korosztályt célozza meg. és köszi hogy vagytok:-)

non native mommy 2013.05.02. 22:09:40

Engem olyan elfoglaltság ötletek érdekelnének, amiket 1-1,5 évesek kicsikkel lehet otthon, vagy külső helyszínen csinálni (és nem a szokásos labdagurigálós, mesekönyvezős, homokozós, hintázós, állatkertes programok)

Juli 2013.05.03. 23:16:03

3 éves ikerlányaim és 7 hónapos lányom van, az ő szórakoztatásukhoz keresnék ötleteket.
süti beállítások módosítása