ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Családi sziluett - party

2013. május 17. - időtetrisz

A koncepció az volt, hogy a falra feszített nagyobb méretű papírt megfelelő távolságból megvilágítjuk, sorra odaállunk elé, és körberajzoljuk egymás árnyékát. Valami klassz kis életkép-freskót kerekítünk a sziluettekből.

Aztán az élet, vagyis a gyerekek, az oldschool koncepciót modernistára cserélték: boldogan szaggatták, tüskésítették az egyenletes íveket, színeztek, felülírtak, az égbe emeltették magukat.
A munkafolyamat talán izgalmasabb, mint az eredmény, de családi összejövetelekre, szülinapi partykra garantáltan jó mulatság lesz.
Aztán ki tudja: egy-egy kép részletből csomagolópapír, pólóminta lesz-e vagy esetleg megmarad faldekorációnak évekre.

Témába vág Csomagolópapír gyerekrajzból Póló gyerekrajzból

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr258802994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Langsisakos 2013.05.18. 20:42:15

Agi, te honnan szeded az ekkora meretu papirt?

blagger 2013.05.18. 21:34:19

Hát ehhez éppen mimimoéknál kell vendégeskedni egy műteremlakásban :), de ami nekem van (amire az apaváró is készült) az 91,4 cm x 50 m-es tekercs (Papyrus, Digitaljet, 90g/m2), és itt kapható (az árát nem látom, én anno egy grafikus barátomon keresztül rendeltem): http://www.papyrus.com/huHU/products.htm#
süti beállítások módosítása