ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Kimenő - budapesti családi programok a hétvégére (október 19.-20.)

2013. október 18. - időtetrisz

Ha hihetünk az időjósoknak, csodaszép hétvégénk lesz, napfényben kirándulni ilyen színpompás időszakban a legcsodásabb, no meg gesztenye-készleteinket sem árt feltölteni, az esős napokon rengeteg dolgot készíthetünk belőlük, időtetriszes tippeket itt találtok. Egy kirándulás mellé belefér talán egyéb program is, megint óriási a választék, mi most is hatot választottunk, szórakozzatok jól!

[caption id="attachment_2626" align="aligncenter" width="333"] bogarak készítése a Két Egérben szombat délelőtt[/caption]

Szombat:

 

Ceramicafe, 10h:

Családi Alkotónap

Halloween előtti agyagozás: mécsestartók, tökök készítése lesz a program. Belépő: 1500 Ft/fő.

 

Két Egér, 11h:

Színes Egér

Bogaras nap következik: Vesztl Fannival mindenki elkészitheti a kedvencét, amiből kitűző, csat is készülhet. Belépő: 500 Ft, ami levásárolható, kísérőknek ingyenes.

 

Örökmozgó, 16h:

Mozog is meg nem is

Diafilmek vetítése királylányokkal és tündérekkel. Belépő: 300 Ft/fő.

 

Vasárnap:

Jurányi, 10h:

Bélaműhely: Karmesterjáték

Hulladékból, szedett-vedett tárgyakból készült hangszereke tlehet a Bélaműhely Könnyűzenekar segítségével megismerni, pl. lesz Hangburger, Kormánytilinkó nevű hangszer is. A belépés adomány alapú.

Millenáris Park:

Apák és fiúk napja

Vagy mondhatnánk azt is, hogy a Hot Wheels napja és lányok is me(het)nek oda. Tonnányi Hot Wheels rengeteg játékálomással, várhatóan nagy tömeg - ha a gyermek szereti ezt a játékot, megéri benézni. Ingyenes!

Vármúzeum, 15h:

Mesélő szobrok a palotában

Ehhez a programhoz nem árt némi történelmi beállitottság, érdeklődés, mert történelmi eseményekről szól majd ez a családi kalandozás konkrét útvonalon. Belépő: 800 Ft/fő.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr258803258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása