ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Segítség: szappannal a Lea Otthon javára

2012. július 25. - időtetrisz

Az ökotudatosság egyik egyáltalán nem mellékes velejárója (célja?) az, hogy valamivel több pénz marad a tarsolyban mindamellett, hogy vigyázunk magunkra, a környezetünkre és másokra stb. Most jöhetnének mindenféle szép szavak, viszont ezeket mindannyian ismerjük, maradjunk annyiban, hogy segíteni jó és egészen sokféle dolog szóba jöhet, nem csak a konkrét pénzadomány. Persze ha bármekkora összeg is belefér, keressük meg a helyét, a fogadók sora nagyjából végtelen. A Lea Otthon lakóin most szappan adományozásával illetve vásárlásával is lehet segíteni.


A Lea Otthon azoknak az anyáknak és gyerekeknek ad átmeneti otthont, akik krízishelyzetbe kerültek. A honlapot böngészve megtalálhatóak az egyedi történetek, ki hogyan került az otthonba, egyúttal az is, milyen módon lehet segíteni nekik (a most említett szappanon túl sokféle használati tárgy is szóba jöhet, persze pénz is, sőt, önkéntes munkát is lehet vállalni náluk).


A Lukrécia kencéi oldalon olvasható a felhívás, lényege az, hogy házilag készített szappant lehet küldeni az otthon lakóinak saját használatra illetve - ez irtó jó - most már olyan sok gyűlt össze, hogy meg is vásárolhatóak ezek a szappanok 1000 Ft-os darabáron pl. a Zöldkrajcár Fesztiválon, a kiírás szerint folyamatban van az adománydobozok kihelyezése.

Ilyen szépen csomagolt is akad (ez egy kecsketejes, sheavajas szappan avokádóolajjal és zabpehellyel, Zöldszappantól)



Csak egy szappan, de mégis, segítség.

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr538802384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása