ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Változtatható külsejű tumbler a Starbuckstól

2012. szeptember 05. - időtetrisz

A függőknek szinte mindig jöhet egy jó kávé, de sajnos a beszerzés finoman szólva is problémás: kevés az a hely, ahol igazán finomat adnak vagy éppen útba sem esik, persze egyre drágább, ráadásul a papírpohár folyton a kukában landol. Nem mondom, hogy most már mindig, mindenhová magammal cipelem ezt a nagyon praktikus poharat a saját vagy az éppen valahol beszerzett kávémmal, de sokszor jól jön, ha tudom, hogy reménytelen útközben szerezni egy normálisat. Variálható külsejű tumbler a Starbucksból.



Persze sokfélét árulnak, szépek is, nekem akkor csillant fel a szemem, amikor megláttam Nanushka tervezését, sajnos nem ő nyert, nem gyártották le (talán ki lehetne könyörögni, hogy tegye letölthetővé. biztosan használnám ehhez a pohárhoz). Szemeztem egy zöldellő réten állón nyulassal is, majd a sokadik nézelődés alkalmával felfedeztem ezt:



A pohár duplafalú, a kettő közé pedig beilleszthető a kivágott formájú lap:



És készen pedig ilyesfélék lettek:


Végre méltó helyet kapott a sok felhalmozott, borzasztó szép grafikájú papír a hobbiboltból és a pöttyös- madaras tapéta is. A mosogatásnál időnként befolyik a víz és igen lassan szárad ki a pohár,  nagyon rá kell csavarni az alsó részét vagy egyszerűen kivenni a papírt a pohárból (ez kissé macerás persze). Mosogatógépbe és mikrohullámú sütőbe nem tehető. Nekem ezekkel a kis hátrányokkal együtt is mindent visz, hogy hordozható, egy darabig melegen is tartja a folyadékot és bármikor variálhatom a külsejét. Nem mellesleg a sok kávéra szánt pénz is megmaradhat (mondom, főleg függőknek ajánlom). Külön szimpatikus, hogy idén a Föld Napján aki bekocogott a Starbucksba a saját tumblerével, ingyen megtöltötték forró innivalóval.

Beszerzés, árak:

tumbler: Starbucks üzletek (itt kereshető) 3490 Ft
papírok: Hobbibolt a Mammutban, 250 Ft/db
tapéta: maradék darab a Vilavuból, kb. 1000 Ft/méter

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr478802402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mimimo 2012.09.05. 22:04:52

Bevallom, nekem is van egy ilyen, de nem márkás, sima *fényképes termosz bögre* név alatt futott, egy akción nyertem két éve. Azért érdekel, hogy ez a tied tényleg cseppmentesen zár-e, mert az enyém táskában néha szivárgott... És a Starbucksban csak bemész, és tényleg ebbe kéred egyből?

sugarcandy 2012.09.06. 08:49:49

Tesztelni fogom, eddig nagyon vigyáztam, hogy ne fektetve kerüljön a táskába. Igen, lehet ebbe kérni, ahogy láttam, kigőzölik és utána teszik bele az innivalót (ettől sajnos nem olcsóbb, pedig akár lehetne is, sok helyen pénzbe kerül az elvivős pohár).

sugarcandy 2012.09.18. 21:29:26

Mimimo, hát van az pont, amikor kijut belőle a folyadék, érdemes nem fejjel lefelé tartani a mindent elnyelő táskában...
süti beállítások módosítása