ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Kimenő, november 17-18.

2012. november 16. - időtetrisz

Szép lassan belesétálunk a télbe, de ne csüggedjünk, hiába van (jön) a szürkeség, de szerencsére rengeteg szórakoznivaló akad a városban még mindig, kicsit előre tekintve pedig akár a vasárnapi Wamp Minin el lehet kezdeni a karácsonyi csodák csekkolását is. Valahogy úgy alakult, hogy a koncertek és a múzeumi programok lettek túlsúlyban a heti ajánlóban, de örömmel fogadjuk kommentben a további javaslatokat. Jó szórakozást!


Rutkai Bori és a Héba-Hóba Banda vasárnap koncertezik a Hetedhét Pikniken az Akváriumban

Szombat:

Rex Állatsziget
Lovas Tanoda Szakkör
Mennyit tudsz a lovak védelméről? Vetítés és igény esetén közös kirándulás az őrbottyáni lómenhelyre. Belépő: 500 Ft.

Széművészeti Múzeum, 11h:
Színezz zenét Cézánne-nal!
Interaktív zenés-rajzos játék 4-10 éveseknek (a kiállításra nem tartalmaz belépőt), egyébként ingyenes!

Ludwig Múzeum, 10.30:
Családi délelőtt
Amig a szülők tárlatvezetésen vesznek részt, a kicsiknek a kiállításhoz kapcsolódó, mindig nagyon klassz, kreatív foglalkozást tartanak profik. Belépő: 600 Ft.

Vasárnap:


Millenáris, 10h:
Wamp Mini:
Hazai tervezők klassz dolgai gyerekeknek, mindjárt jön a karácsony, lehet beszerezni, inspirálódni és persze jól szervezhető találkozós program egyben, jó idő esetén lehet a parkban is játszani. Ingyenes!

Akvárium Klub, 10h:
Hetedhét Piknik
Rutkai Bori és a Héba-Hóba Banda-koncert, A világ összes kincse (jazz mesejáték) és hihetetlen sokféle foglalkozás, mindez 400 Ft-ért.

Millenáris, 11h:
Jazz rajongó a gyermekem?
Hajós András és a Modern Art Orchestra hihetetlen profizmussal mindenkit bevon a dalszerzésbe, közben bemutatja a big band működését és a végére kész van a dal meg a rekeszizmunk is, a véget nem érő röhögés garantált. Belépő: 1000 Ft/fő, családi belépő 3200 Ft (két felnőt, 2 gyerek).

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr48802618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása