ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Hálózsák babáknak, ovisoknak, sőt, kisiskolásoknak is

2017. március 30. - időtetrisz
Azt hiszem, nem csak nálam okozott fejtörést kezdő szülőként az, hogy a gyerekek éjjel kitakaróznak. Kis hideg végtagok, fázásra felriadó, időnként síró kicsik - főleg nehéz ügy, amikor még nem igazán tudják jelezni, mi is a bajuk. A hálózsák egy nagyon hasznos segítség a gyerekeknek és a szülőknek is. Az pedig különösen, hogy nagyobb méretben, de hagyományos fazonban, nyitható verzió is létezik. 
nobile_meses_montazs.jpg

Praktikus az éjszakai alváshoz, ugyanakkor a téli időszakban a bundazsák helyett is igazán jól jön egy vastag, bélelt hálózsák, már csak azért is kedvelem az ilyesmit, mert ez utóbbiak anyaga rendszerint finomabb, puhább. Így van a Nobile hálózsákjainál is, külön pozitívum, hogy  vékony és vastag alvózsákot készítenek épp azért, hogy az évszakhoz, időjáráshoz passzinthassuk az alváshoz szükséges kelléket. Egyre több helyen lehet erről is olvasni, no meg a pólya sem volt véletlenül, hogy fontos a biztonságérzetet adó körbebugyolálás, ezt egy hálózsák is szépen meg tudja adni a gyerekeknek, így aztán nyáron is jól jöhet, alatt egyetlen body-val kényelmes és mégis, legrúghatatlan, melegen tartja a babát.
nobile_haromgyerkoc_egyagyban.jpg
A Nobile mintái elég széles skálán mozognak ahhoz, hogy találjunk kedvünkre valót, sőt, egy idő már a gyerekek kedvére valót, hiszen ha már készítenek 3-6 éves gyerekek méretében is, akkor jó lehetőséget kapunk arra, hogy az első lépéssel segítsük őt abban, hogy tetszetős darabot választhasson. Személyes kedvencem a bárányszámlálós minta, hát hiába, a humor mindig segít... És hát mért ne számolgathatnánk ténylegesen azokat a bizonyos báránykákat, ugye? 
nobile_baranyos_babahalozsak_eleje.JPG
A nagyméretű hálózsákok alul nyithatók, így ha valamilyen helyzetben fontos, hogy tudjon benne lépni a gyerek, ha úgy hozza a helyzet, például milyen jön, amikor elalvás előtt tör rájuk a pisilhetnék és teljes levétel helyett is mindössze a kinyitás marad, mindezt önállóan, ügyesen meg is tudják tenni.
montazs2.jpg
A hálózsákokon kívül azonos mintájú formapárnákat és falra tehető zászlófüzéreket is kínál a Nobile, cukik és egyben könnyű is velük összhangot teremteni a szobában. Mindez komplett csomagként is kapható, nagyszerű ajándék a babát váróknak vagy kisbabásoknak is.
Ha már ismered és eladnál vagy vennél, íme egy lelőhely a használt darabokhoz.

Nobile

> Web

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr9012386869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása