ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Nyomtatható, ingyenes ajándékkísérők a netről

2012. december 18. - időtetrisz

Van az úgy, hogy a kevesebb több, mint például ha nehezen megy a csomagolás és nem élvezetes, talán nem is érdemes küzdeni vele, mert, és ráadásul a net tele van szebbnél szebb nyomtatható csodákkal, például ingyenes, nyomtatható karácsony ajándékkísérőkkel is. Íme néhány, a legegyszerűbb háztartási csomagolót vagy a klasszikus barna papírt egy bármilyen zsineggel átkötve igazán kellemesen feldob egy ilyen helyes kis kártya. Hála és köszönet azoknak, akik ilyesmivel töltik az idejüket és akkor lássuk, mennyi mindenből lehet választani, pl. van bajusz-formájú is.


A kártyák általában tartalmaznak angol szöveget.

Camila Engman sajátos manóvilága csupa helyes és időként furcsa kis figurákból áll. Eléggé minimál, tehát bármilyen csomagoláshoz jól fog mutatni a kártyája. Ez nem az idei kártyája, de a linken azt is megtaláljátok.


Orange you lucky: ez az eggyel színesebb és cirádásabb vonal Helen Dardik munkája, aki egyébként illusztrátor és 3 gyermeke is van. Cukipofák a figurái.




Oana Befort origami-érzetű visszafogott, mégis elég ütős kártyái szintén bármilyen  csomagoláson jól fognak mutatni.



Sea Urchin Studio 6 kártyája szerethető és jól variálható felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt, a bagoly és a karácsonyfadísz telitalálat.



Arian Armstrong szégyenlős kis leánykái igazán bájosak angyalnak és mikulásnak öltözve is.


Bajusz minták a Movember után szabadon és/vagy mellett, ha megint ronda nyakkendőt kap szerencsétlen férfi családtagunk, ismerősünk, legalább a csomagolás vidám lesz.


A My Owl Barn naná, hogy kínál baglyos kisérőkártyát is a csodálatos baglyos naptár mellett, meg úgy egyáltalán, bagolyfüggők paradicsoma ez a nagyszerű oldal.


A Paper Seed  oldaláról ezt az elég egyszerű és elegáns sorozatot lehet letölteni, ez is nagyjából minden csomagoláshoz jól nézhet ki.


Az Haciendo el Indio  ez a néhány vonalból álló, pöttyökkel bolondított, gyerekrajzokra emlékeztető kártyacsaládot kínálja letöltésre.


Natascha Rosenberg kártyáitól mosolyoghatnékja támad az embernek, hiszen egy rószaszín röpködő malac mégiscsak furcsán kötődik az ajándékozáshoz, mégis, simán jöhet.



Boldog csomagolást!

Téma vág:



A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr448802678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vaji 2012.12.19. 12:43:34

nagyon jóóók! a Haciendo kártyák máris itt vannak az asztalon és várják a csomagolást nomeg a karácsonyt :)

vaji 2012.12.19. 12:46:27

((mondjuk lehet, hogy elég lett volna A5 méretben nyomtatni mert A4-es méretben elég nagyok lettek - persze így is nagyon jópofák))
süti beállítások módosítása