ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Krétával műbőrre

2013. január 10. - időtetrisz

Több négyzetméternyi firkálható, illetve letörölhető felület a lakásban, amivel bármikor beteríthető az egész padló, ugyanakkor kis helyen elfér. Fillérekből.


A találmány tulajdonképpen Menyus nevéhez fűződik, aki krétával a kezében odatotyogott nyáron egy műbőr borítású székhez, és telerajzolta. Megvilágosodtam: a  műbőrről a kréta nyom nélkül törölhető, és egy jókora darabkával az egész szoba beteríthető.

Műbőr történetesen volt otthon. Még egy Megbolondultunk méteráru boltban vettem, 140 cm széles, kb. 300 Ft. volt métere.


Kiterítettem a földön, és kezdődhetett a móka. De figyelem! Kiderült, hogy valamilyen érthetetlen oknál fogva ugyanennek az anyagnak a szürke verzióján nem fogott a kréta. Érdemes tehát a boltban kipróbálni beruházás előtt.

Aztán pedig tényleg kezdődhet az útrendszerek, városok és egyéb alkotások létrehozása.

Témába vág
Bébifesték tejszínből
Főzzünk papírból!

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr38802710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása