ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Mókus, a híres vadász - animáció otthon

2013. január 14. - időtetrisz

Rakd le a fényképezőgéped, rendezz be előtte egy színpadot, tervezz meg egy történetet, kattintgasd a gépet fázisonként, töltsd le, töltsd fel, indítsd, és kész az sk esti mese. Kislányom halálra röhögte magát mind a készítés, mind a vetítés alatt Mókus, a híres vadász történetén.

A teljes film Mókusról és Szarvasról
Nem spanyol viasz, legfeljebb az a része, hogy kitűnő szórakozás négy éves kortól, és ez esetben az egész családnak. Nálunk tegnap napközben két film is készült: az első (a gyakorló), a falánk zippzárról szólt, aki megette a biztosító tűt, a cérnagombolyagot és a szabókrétát.
A második a szarvasvadász mókusról.
Csak mert épp ez a két figura akadt a kezünkbe, és mert esett a hó. Szóval vettünk egy üres papírt, és útjára indítottuk a szarvast a téli tájban. Kattintottunk, kattintottunk és kattintottunk. Összesen hetvenszer.
Aztán letöltöttük az első utunkba akadó állóképből mozgóképet gyártani képes (stop motion) programot, történetes a JPGVideo szoftvert (ez a lehető legegyszerűbb alkalmazás, de a célnak megfelel).
A szoftver beolvassa a megadott könyvtárban megfelelő sorrendben található képeket, és indulhat a filmnézés. A képminőséget és a képkocka / mp arányt lehet állítani, a mi videónk hatvan egynéhány képből áll, és 3 kockát vetít másodpercenként. És ILYEN a végeredmény
Apukákat bevonni kötelező.
Témába vág Ismered a lakásod? - fotós játék

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr618802786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ww 2013.01.14. 14:21:04

ez szuper!!!!!! ki fogom próbálni!

:-) 2013.01.23. 12:15:26

Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
süti beállítások módosítása