ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Piktoria ikonjai - Találtuk, ajánljuk #1

2013. január 14. - időtetrisz

Piktoria állatorvos. Piktoria kutató. Piktoria háromgyerekes anyuka. Soha ecsetet nem fogott a kezébe, amíg...  És akkor, rögtön az első után azt mondta, hogy most már hátradőlhet, mert mit neki három gyerek, mit neki az eddigi harmincegynéhány év tapasztalata, ő mostantól már tudja, hogy mitől nem fog megőrülni öreg napjaiban.




Mert megtalálta az igazit. Amihez egyébként hamar hűtlen is lett, mert azok az igazik még ikonok voltak. Szabályosak.

Aztán az eBay-en elment néhány szabálytalanabb fajta is: csak egy kéz, csak egy fél arc.


És pillanatok alatt jött a második áttörés: kalocsai minta ikonként, lehetetlen színekben. Egy egész sorozatot vágytam belőle az előszobába: ugyanaz a hímzésminta különböző változatokban fatáblán - irónia a köbön.

És azóta csak kapkodom a fejem: Piktoria alkotói fordulatait nem számolom, csak azt tudom, hogy ezt is kiraknám, meg azt is el tudnám képzelni a gyerek ágya fölött. És időnként titokban leakasztanám, tapintanám, fognám, kézbe venném. Mert ezeknek a könnyed képeknek a fa felületen valahogy súlyuk van.


És pont ez nem látszik így, a monitoron.

Témába vág
Találtuk, ajánljuk # 1: Városi túlélő retárcái kávészacskóból
Találtuk, ajánljuk # 0: eXtraSmall biciklis táskái

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr158802784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása