ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Kimenő, január 19.-20.

2013. január 18. - időtetrisz

Ha továbbra is így esik a hó, mint most, akkor hétvégére sportértékkel bír a házból kijutás  is. Ha nincs hóakadály, akkor neki lehet vágni a szánkópályáknak és egy kicsit adni a kultúrának is, a kedden aktuális Magyar Kultrúra Napja alkalmából már hétvégén is sok a kapcsolódó klassz program pl. itt a Fidelio oldalán megtalálhatók.

Rofusz Kinga: A világ összes kincse - illusztráció



Szombat:

Millenáris, 10h:
Farsang - Itt a farsang, áll a bál: szokásos komplex, egész napos szórakoztatás a Millén, lesz kézműveskedés, koncert, bábszínház stb. Belépő: 800 Ft, felnőtteknek 1000 Ft, családi belépő 2600 Ft.


Mesemúzeum, 11h:
Drámafoglalkozás -Ijjas Tamás Bőröndapu című verseskötete alapján a Kompánia Színházi Társulattal. Belépő: gyerekeknek 400 Ft, felnőtteknek 600 Ft.



Szépművészeti Múzeum, 16h:
Színezz zenét Cézánne-nal! - Interaktív zenés-rajzos játék 4-10 éveseknek (a kiállításra nem tartalmaz belépőt), egyébként ingyenes!


Két Egér (szombaton 10-16h között nyitva)
A világ összes kincse - Rofusz Kinga, a könyvhöz készített varázslatos illlusztrációk kiállítás (megnyitó 18-án 18h-kor). Megtekinthető február 16-ig, ingyenes!


Vasárnap:


Városligeti Műjégpálya, 10-20h (szombaton  is!): 
Téli sportágválasztó - Tudod, mi az a bandy? Curlingeztél már vagy csak nézted a furcsa sikamikálást a korong körül? Két nap alatt megnézhető, kipróbálható mindenféle, eddig csak tévében látott sportág.


Katona József Színház, előcsarnok, 16h:
Diafilmvetítés - Kiss Eszter mesél. Belépő 900 Ft, felnőtteknek ingyenes, a weboldalon keresztül vásárolva 700 Ft.



A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr778802770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása