ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Kisgyerekkel hétköznap, na de hová? - a NOHA Stúdió téli játszótere

2013. február 05. - időtetrisz

Télen kicsit nehezebb a megfelelő mennyiségű mozgást folyton biztosítani a kicsiknek, ha nincs hó, akkor csak hideg és szürke minden, a játszótér használhatatlan a sötét miatt, minden nap pedig kissé komplikált és drága tornaórákra járni. Néha csak úgy, a semmiből előkerül valami jó dolog, ilyen a pesti Noha Stúdió csütörtök és péntek délelőtti téli játszótere is. Ráadásul ingyenes.

(forrás: Noha Stúdió téli játszótér csütörtökön és pénteken, ingyenes)
Amikor nem téli játszótér van, akkor tonnányi izgalmas programmal várják az alkotni, mozogni vágyó felnőtteket, gyerekeket: drámától a varráson át a táncig van itt minden (de tényleg: kerámia, jóga, pilates, tündértánc, erőnléti torna, ökodesign foglalkozás és ez még mindig nem a teljes lista). A tér óriási, szobából szobába csöppen az ember, ha nem vigyáz: műhelyek, kész tárgyak tömkelege fogadja mindenhol eléggé inspiráló a környezet és valahogy otthonos a kedves kuszasága.

Szóval ajánljuk ez a helyet, és köszönjük ezt a nagyon szimpatikus kezdeményezést, hogy a téli játszótérhiányos időkben ingyenesen be lehet térni csütörtökön és pénteken 10 és 13h között. (Csak csendben jegyzem meg, büfé nincs, csak a szomszédban, ahonnan esetenként igény szerint hoznak át kávét, ilyesmit.) A terem, ahol játszani lehet, egy tornaterem tele bordásfallal, paddal, mindenféle labdákkal, játékokkal, szóval kisgyerekekkel kiváló terep arra, hogy meglegyen a kellő mozgás vagy legalább a tér az ugrálásra/hangoskodásra az alsó szomszéd kikészítése nélkül.
Nézzetek be ti is, klassz hely.

Elérhetőség:
XIII. Pozsonyi út 12. (lefelé a lépcsőn az átjáróudvaron)
Web: http://nohastudio.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr238802812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása