ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Kimenő, február 9.-10.

2013. február 07. - időtetrisz

Múlt héten mindenkit az Állatkertbe (is) próbáltunk küldeni brummogni, de az időjárás finoman szólva közbeszólt, a hó valami furcsa, vízszintes széllel szállt, a buszig alig sikerült eljutni, nemhogy órákig kint lófrálni, hát sajnáltuk nagyon. Tanulva ebből, most a hidegre tekintettel csak egy kültéri program került a csomagba: az viszont 4 napos, irány a Műjégpálya és korira fel, legalább néhány óra mozgás jöjjön össze, de van itt még farsang, könybemutató, színházi előadások, szóval nem kell megfagyni.

Árnyjáték a Noha Stúdióban

Szombat:


Szombat:
Két Egér, délelőtt:
Az emlékfoltozók c. könyv bemutatója gyerekeknek  - a szerző, Máté Angi és az illusztrátor, Rofusz Kinga is ott lesz, hogy bátran meg lehessen kérdezni: de kik azok/mik azok az emlékfoltozók?

Noha Stúdió, 16h:
Farsang - árnyjátékos színház, a Cellux csoport farsangi kézműveskedése és Krav Maga-bemutató (hmm), de utána jön a lényeg: a fánkevőversenyen össze lehet mérni a kedves kis bendőket. Meg még tombola is lesz a végén. Belépő: 500 Ft vagy egy tálca sütike.

Városliget Műjégpálya, csütörtök-vasárnap:
Jégre Mindenki - 4 nap kori esti tábortűzzel a Műjégpályán, részletek itt. Belépő: itt található a lista.

Vasárnap:


Millenáris Park, 10h:
Holdújév Fesztivál - távol-keleti csodák egy napba sűrítve: oroszlántánc, sárkánytánc, kung-fu, hagyományos kínai orvoslás, kínai mondókák, mesék, Go, tea stb. Mindez ingyenes.

Mu Színház, 11h:
Gubanc - Schilling Árpád a Káva Kulturális Műhellyel egy olyan előadást hozott létre, ahol nemcsak a gyerekek, de a szüleik is együtt játszanak a társulattal. 6-10 éveseket várnak, belépő: 750 Ft.

Púder Bábszínház, 11h:
Dalolka - Mesés zeneszövés vagy zenés meseszövés: sok mese és sok zene lesz, sőt, a gyerekek kezébe is kerülnek hangszerek, Kárász Eszter vezetésével megy a játék. Belépő: 1000 Ft (500 Ft lefogyasztható), testvérek esetén 2000 Ft (1200 Ft lefogyasztható), 3 gyereknél 3000 Ft (2100 Ft lefogyasztható).

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr438802804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása