ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Kimenő - budapesti családi programok a hétvégére (március 9.-10.)

2013. március 07. - időtetrisz

Minden jel arra mutat, hogy tavaszodik, már csak az az energiával és reménnyel teli csodás illat hiányzik, hogy tényleg tavasz legyen és egyáltalán ne akaródzon a szabad levegőről bárhová is bemenni. Remélhetőleg a tavasz érkezése azzal is jár majd, hogy kezdődnek a szabadtéri programok, mi nagyon várjuk már. Addig is, szokás szerint 6 budapesti családi programot ajánlunk a hétvégére, jó mulatást!


MiNia szombat délelőtt 10.30-kor, The Shift-ben


Szombat:

ÓKK Csillaghegyi KH, 10h:
Csiga-biga, gyere ki! - játék és kézműves foglalkozás: minden csupa csiga lesz. Ingyenes!

Mesemúzeum, 11h:

Papírszínház-mesebemutató - az új meséket az illusztrátorok mutatják be, utána persze papíros foglalkozás várja a gyerekeket. Belépő: gyermekeknek 400 Ft, felnőtteknek 600 Ft (családi kedvezményt is adnak, info itt).

The Shift, 10.30:
MiNia - A NIA egy meglehetősen eklektikus mozgás: merít a jógából, a harcművészetekből, a modern táncokból, de nem is ez a lényeg, hanem hogy bizonyos fokú szabadsága miatt (azaz az óra egyes részein úgy mozogsz minimális instrukciók alapján, ahogy neked tetszik) elképesztően felszabadító mozgásforma. Szombat délelőtt Brezina Kinga tart nagyjából családi órát, főleg kicsiknek, de apukák is jöjjenek bátran! És ingyenes, wow.



Vasárnap:

Átrium Film-Színház, 10h:
India Fesztivál: India gyerekszemmel - a családi délelőtt alatt lehet kicsit hindit tanulni, fűszerekkel molyolni, megtudni, milyenek az indiai játékok. A délelőtti program ingyenes, délután film, előadás Bollywood sajátosságairól és kiállítás várja a nagyobbakat. Egyébként 6-án kezdődik a fesztivál.

Millenáris, 10h:
Kreatív Látványműhely: kézműves vásár és alkotótér - DIY vagy ha úgy tetszik sk móka reggeltől estig, profik segítenek és vásárolni is lehet kézműves termékeket. A belépő elég barátságos: gyerekeknek 400 Ft, felnőtteknek 600 Ft, a családi belépő 1000 Ft.

Parksarok, 11h:
Göncölszekér-koncert - a zenekar kortárs költők verseit zenésíti meg, most Szabó T. Anna: Tatoktatok kötete kerül sorra. Itt kicsit bele lehet hallgatni (a Tatoktatokból sajnos nincs dal, de az érzet meglesz).
Belépő: 1000 Ft, családi kedvezmény: 2800 Ft/3 fő.


A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr38802830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása