ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Kimenő - budapesti családi programok hétvégére (április 6.-7.)

2013. április 04. - időtetrisz

 Lassan már el sem hisszük, hogy valaha jön a tavasz és lehet kinti programokhoz csatlakozni, de sebaj, most már kibírjuk akárhogy is, féllábon, napfény nélkül, hólében sétálgatva. És azért jó kis programok most is vannak, tessék kimozdulni!

Mackóalsó a Figurina Animációs Kisszínpadon szombaton 11 és 17 órakor


 Szombat:

Noha Stúdió, 10h:
Családi délelőtt -- Kuruttyuló békakirály az Apró Színház előadásában, aztán kerámiából el is lehet készíteni. Belépő: 1200 Ft, 5 főtől 1000 Ft.

Két Egér, 11h:
Kiss, Kárpáti és a liliputiak -- Találkozás a Liliputi trónkövetelők szerzőjével és illusztrátorával, felolvasás is lesz, állítólag a bátrabbak megpróbálhatják maguk is elkészíteni a rajzokat.

Figurina Animációs Kisszínpad, 11h és 17h:
Mackóalsó -- Hogy mi is az az underbear? Úgy tűnik, az előadáson több is kiderül, mint hogy beszélnek és előszeretettel molyolnak az emberek kidobott cuccai között. Belépő: 1500 Ft/fő, 3 főtől kedvezmény.

 

Vasárnap:


Váci1, 10h
Wamp Mini -- Új helyszínen magyar tervezésű gyerekcuccok minden mennyiségben, emelett a ReCreativity, a Bóbita tart kézműves foglalkozást, valamint a Replacc nevű, újra felhasznált anyagokból készült játszótéren múlathatják a kicsik az időt, ha megunták a nézelődést. Ingyenes!

Púder Bábszínház, 11h:
Dalolka - Mesés zeneszövés vagy zenés meseszövés: sok mese és sok zene lesz, sőt, a gyerekek kezébe is kerülnek hangszerek, Kárász Eszter vezetésével megy a játék. Belépő: 1000 Ft (500 Ft lefogyasztható), testvérek esetén 2000 Ft (1200 Ft lefogyasztható), 3 gyereknél 3000 Ft (2100 Ft lefogyasztható).
 
Mu Színház, 15h:
Gubanc - Schilling Árpád a Káva Kulturális Műhellyel egy olyan előadást hozott létre, ahol nemcsak a gyerekek, de a szüleik is együtt játszanak a társulattal. 6-10 éveseket várnak, belépő: 750 Ft.

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr118802924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása