ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Lehet ránk szavazni: az Időtetrisz indul a Blind Investment pályázatán

2013. április 08. - időtetrisz

Lassan egyéves az Időtetrisz. Időközben gyakran éreztük, hogy kezdjük kinőni a blog technikai lehetőségeinek határait. Fölmerült, hogy egy saját weboldal sokkal átláthatóbban, más rendszerezés alapján kínálhatná a tippeket, ötleteket, és egy magunk képére alakított oldalon jobban tudnánk listázni, csoportosítani, elérhetővé tenni őket. Nem mellékesen, a terveink közt szerepel néhány korábbi tetrisz-móka fejlesztése és megvásárolhatóvá tétele is. Mindezek megvalósítása elég komoly összeget igényel, de most adott egy lehetőség, ahol van esélyünk ehhez befektetőt találni, a Blind Investment segítségével.
Az első fázis az, hogy szavazatokat kell gyűjtenünk a projekthez, ezen az oldalon keresztül. Ehhez egy létező e-mailcímmel való regisztráció szükséges minden szavazni szándékozónak. A jó hír az, hogy mától minden egyes nap lehet szavazni április 18-ig, tehát egy ember összesen 10 szavazatot is leadhat a 10 nap alatt.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KIS SZAVAZÁSI ÚTMUTATÓ
Mivel a BI szavazási rendszere nem feltétlenül egyértelmű, érdemes néhány dologra odafigyelni, hogy valóban érvényes szavazatot adhassatok le. A következő lépésekben történik a szavazás:
1. Regisztráltok, majd erről emailt kaptok, benne aktivációs linkkel.
2. A linkre kattintva visszajuttok az oldalra, DE EKKOR MÉG NEM lehet szavazni. Ha valaki ekkor nyomja meg a Facebookos *Tetszik*-hez hasonló gombot az Időtetrisz-doboz jobb sarkában lent, a szavazatok száma nem ugrik fel.
3. BE KELL LÉPNI tehát jobb oldalt fent, újra, most már a leokézott mailcímmel és jelszóval. (Nem túl ergonomikus módon FENT van a BELÉPÉS gomb, lent, ahol automatikusan nyomnák a belépéskor, a Regisztráció felirat szerepel).
4. Ha a rendszer saját nevünkön köszönt, lehet szavazni, ekkor ugrik a szám is egyet valószínűleg.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ebben kérjük a segítségeteket: szavazzatok az Időtetriszre, hogy tovább jussunk a pályázat döntőjébe. Ha találunk befektetőt, egy sokkal használhatóbb, grafikailag is megújult Időtetrisz oldalt tudunk létrehozni, illetve néhány, már bemutatott tetrisz-megoldást új formában tudunk elérhetővé tenni: így nemcsak az általunk elképzelt, hanem mindenki saját ízlésére igazítható, néhány perc alatt online összerakható, életkönnyítő játék, használati eszköz, recept, rendszerező bigyó stb. is kerülhetne az oldalra, a posztokon túl.

ITT LEHET SZAVAZNI
Regisztráljatok hát, és támogassatok minket a szavazataitokkal -- nagy változások elé nézhetünk, ha sikerül!

Köszönik a bizalmat,

az Időtetrisz játékosai
mimimo, sugarcandy, puszedli, blagger

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr738802918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jvera 2013.04.08. 22:38:12

Azt írja, hogy ma még nem lehet szavazni :(

mimimo 2013.04.08. 22:42:41

A képeken, amelyek itt a cikkben illusztráció gyanánt szerepelnek, még a tegnapi állapot látszik, akkor még tényleg nem lehetett szavazni. De ma már beindult, már van kemény 29 drb. szavazatunk :) Szóval lehet, csak kicsit macerás, de ha ráklikkelsz az oldalra, már látszik, hogy igen.

jvera 2013.04.09. 08:08:07

Hú akkor én voltam a béna :( de mától már aktív leszek!

mimimo 2013.04.09. 09:23:42

Nem hiszem :) Elég bonyolult a rendszer. Köszönjük, Vera!
süti beállítások módosítása