ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Kimenő - budapesti családi programok hétvégére (április 20.-21.)

2013. április 18. - időtetrisz

Az idő csodás és bizony elkezdődött a fagyiszezon is, halleluja! Végre tudunk kinti programokat is ajánlani, a lentebbieken innen azért fontos, hogy itt van holnap Kis könyves éj (független könyvesboltok éjszakája), és honaptól pedig Könyvfesztivál is van: ide a gyerekekkel is klassz program elnézni, mert nekik is szerveznek mulatságot, nem is keveset, ráadásul lehet találkozni a szerzőkkel, dedikáltatni a könyveket és nem utolsósorban jelentős kedvezménnyel tudunk  vásárolni a könyvekből, csak győzzünk válogatni.

Pettson és Findusz-előadás a Budapest Bábszínházban 

Szombat:


Római Part, 10h:
Hív a Duna -- A Rómain csak úgy is elég jó móka kóricálni, enni valami olyat, amit nem szoktunk (hekk és társai), nézni a vizet, petanqe-ozni, bringázni stb. Most szervezett formában is felfedezhetjük.

Két Egér, 11h:
Színes Egér: Tervezzük meg a tűzfalakat! -- A téma remek, hiszen megannyi nagy, randa tűzfalat találunk a fővárosban, lássuk, mit gondolnak erről a kicsik, hogyan lehetne szebbé tenni őket. Belépő: 500 Ft, kisérőknek ingyenes.

Kiscelli Múzeum, 10h:
Családi délelőtt -- A Csomagoljam? c. kiállításhoz kapcsolódóan a papíré lesz a főszerep a foglalkozáson.
700 Ft, 3 éven aluliaknak ingyenes, családi jegy 2100 Ft.


Vasárnap:

Puskin Kuckó, 10h
Zakatoló Zenemozi -- Puskinba be, zenés mozira fel, azaz mozizzunk úgy, hogy közben élőzenével kíséri a zenekar a vásznon történteket.

Mesemúzeum, 11h:
Mesés óra -- Gregus László ad választ rengeteg mesés kérdésre, sőt, egy királyfiról is szól majd, aki nem ismert egyetlen mesét sem. Belépő: felnőtteknek 600 Ft, gyerekeknek 400 Ft, kedvezményekről itt.


Budapest Bábszínház, 14h:
Pettson és Findusz -- A kissé furcsa öregúr és nyughatatlan macskája alkotta kedves páros és történeteik már színházban is. Belépő: 1000 Ft.

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr88802974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása