ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Kimenő - budapesti családi programok hétvégére (április 27.-28.)

2013. április 25. - időtetrisz

Most, hogy idén is egynapos volt a tavasz, és már eljött a nyár is, kár, hogy programok terén még kicsit várni kell a sok szabadtéri mókára. Egy ilyet azért találtunk: bolhapiac a Ferencvárosban, a zöldben, tehát gyerekekkel jól látogatható programnak ígérkezik. Ráadásul egyik virág nyílik a másik után, ne feledjétek a házi virághatározó készítését!

yomdakészítés radírból a Hátsó Kapuban vasárnap 11h-tól

Szombat:


Füvészkert,  10h:
Föld Napja a Mi Micsoda Klubbal -- vetélkedők, kézműves foglalkozás, vízköpő madarak felkutatása és persze Mi Micsoda könyvek 30%-os kedvezménnyel várják a családokat. Ebben a csodaidőben jó hely a Füvészkert!

Iparművészeti Múzeum, 10h:
Ébredj velünk, itt a tavasz! -- családi nap a tavasz jegyében: gipszből, süthető gyurmából készülnek a virágok, sőt, csempeképet is lehet ott készíteni. Belépő: 2000 Ft/család vagy 800 Ft/fő

Púder, 11h:
Púder Matiné -- kézműves foglalkozás Gévay Csillával (pl. ő tervezte a Pagony mostani grafikáját, rajzolta a Két kis dinó Budapestent stb.) és Énzsöly Kingával. Belépő: 1000 Ft (500 Ft lefogyasztható).


Vasárnap:


Lauder Javne Iskola, 10h:
Judafeszt kölyöknap -- világ körüli kalandozásra hívják a kicsiket, érintve a zsidó kultúrát is, délelőtt Alma-koncerten lehet ugrabugrálni. Ugrálóvár, arcfestés, a szülőknek pedig lesz chill-out sarok is. Belépő: 0-3 éveseknek és felnőtteknek ingyenes, 3 éves kortól 600 Ft, 3 gyerekes családoknak 1500 Ft.

Katona József Színház, 16.30:
Pinokkió -- családi előadásként aposztrofálják, 8 éves kortól ajánlják a Parti Nagy Lajos szövegével készült darabot. Még van néhány jegy!

Hátsó Kapu, 11h:
Nyomtatványosdi -- Pecsétkészítés radírból (8-14 éveseknek), egyébként pedig a móka tárgya a képzelt világunkhoz kapcsolható nyomtatványok kitöltése. Regisztrálni: a varosiszinhaz@gmail.com címen  vagy sms-ben: +36 20 367 7444 lehet. Belépő: 500 Ft, családi jegy: 1000 Ft.

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr768802958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

modorka 2013.04.25. 22:04:37

És a klauzál téren is lesz bolhapiac :)
süti beállítások módosítása