ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Személyre szabott memóriajáték

2013. április 26. - időtetrisz

Hála a lelkes vendégposztolóknak, láttunk itt már fotós párkeresőt, térbeli memóriajátékot is az utóbbi hetekben. A személyre szabott memóriajáték története ott kezdődik, hogy én, lelkes anyuka kitaláltam, próbáljunk ki valami memóriajátékfélét, ha már olyan ügyesen rakosgatja a gyermek a kirakókat. De legyen saját kezűleg készített, és legyen személyes is, valami olyasmi, amit ajándékba is adhatok (egy szintén személyre szabott példányt természetesen). Ez lett a fényképes memóriajáték.


Kiválasztottam hát 10 drb. fényképet, amelyen a főhős, illetve kis családja, a kutyát is beleértve, szerepel, majd egy pendrive-on elvittem a legközelebbi fénymásolás-fotónyomtatás-boltba, ahol kinyomtatták és laminálták 2 példányban. Otthon szépen kivágtam. Lett egy tartós, utaztatható, személyes memóriajátékunk 600 forintért (ennyibe került a két A6-os méretű oldal). A kezdő memóriajátékosok első körben párkeresőnek is használhatják, mi most itt tartunk.




Nálatok mikor indult be a memóriajátékozás?


Témába vágó posztok még a Tetriszen:
Színtanítós játék nulla előkészülettel
Mozgásos játékok nulla előkészülettel
Kézügyességet fejlesztő játék

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr178802954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása