ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Kimenő - budapesti családi programok hétvégére (május 18.-20.)

2013. május 17. - időtetrisz

Újabb háromnapos hétvége közeleg, újra nyár van, hát emiatt sok a kinti program is. És főleg: Pünkösdi mulatságok mindenhol, sok vidéki program is szerepel a mai kimenőben, hátha valaki tanácstalan még kirándulás ügyben.

nem pünkösdi, de rózsa

Szombat:

MÜSZI, 15-19h: Bolhapiac -- bolha büfével, zenével, ingyen elvihető cuccokat is ér hozni, cserélni is lehet. Ingyenes! (korhatár nincs)

Mesemúzeum, 11h: Pünkösdi király- és királynéválasztás -- mesével, zenével szőtt király- és királynéválasztás, a szervezők kérik, hogy aki tud, vigyen (pünkösdi)rózsa-szirmot. 5-12 éveseknek, 90 perc. Belépő: gyermekeknek 400 Ft, felnőtteknek 600 Ft, családi kedvezményekről itt.

Budakeszi Vadaspark, 10h, 12h és 14h: Állatijó bemutatók -- a vadállatok fellépnek a nagyszínpadon. Belépő: felnőtteknek 1000 Ft, gyerekeknek 600 Ft, családi belépő: 2500 Ft. 0-99 éveseknek.

Noha Stúdió, 10--13h: Családi délelőtt -- Szalóky Ági és Dés András muzsikál, hangszerkészítés is lesz. Belépő: 1200 Ft, 5 főtől 1000 Ft. Korlátozott a férőhelyek száma, telefonáljatok, mielőtt mentek: 788-10-99. Mivel zenés buli, bárkinek bátran ajánljuk.

Krúdy-Ház Óbuda, 10h:  Egészségfesztivál -- a fesztivál az egészséges táplálkozásról szól, főzőcskézé gyerekekkel, tanácsadás, kóstoló és persze kézműves foglalkozás is lesz a kicsiknek. Ingyenes!

Dumtsa-korzó (Szentendre)  Pünkösd-programok -- szombattól egészen hétfő estig vásár, koncertek és kézműveskedés. Ingyenes!

Vasárnap-Hétfő:

Skanzen Pünkösdi sokadalom -- Nemzetközi szellemi kulturális örökség találkozó lesz, ezért majd megfér egymás mellett a sok különféle magyar és indiai tánc, étek és kézműves hagyomány. Belépőkről itt:

Balatonföldvár - Keszthely: Pünkösdi Regatta -- a Balatonhoz készülők figyelmébe ajánljuk, különösen a Keszthely környékére igyekvőknek a Pünkösdi Regattát, fürdeni kicsit még tán hideg a viz, fúj a szél, viszont lehet nézni a nagyvitorlásokat és közben kipróbálni, változott-e bármit a parti bodegák felhozatala.

Őriszentpéter és környéke: A Virágzás Napjai az Őrségben -- összművészeti kulturális fesztivál klasszikus- és kortárs kamarazenével, szinházzal, filmmel, a gyerekeknek játszóház, mesés-szinház, táncház. A jegyárakról sajnos még ma sincs információ a honlapon.

Pécs, Zsolnay-fesztivál -- Igaz, már tegnap elkezdődött a programokban igencsak gazdag fesztivál, sok gyerekprogrammal, egyet kiemelve: saját csodák palotája is van.

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr388802992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása