ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Kimenő – budapesti családi programok a hétvégére (június 15--16.)

2013. június 13. - időtetrisz

Na végre itt a nyár, állítólag most már tényleg, véget ér lassan a tanév és kezdődik a vakáció.. Ha netán gond lenne tábor-ügyben, nem olyan rég összeszedtünk néhányat, itt találjátok a budapesti táborok általunk készített listáját messze nem teljes, de akad benne sok érdekesség. Még két dolog, aztán jönnek a programok: 1. a Gyerek Sziget ezen a hétvégén is a Flórián téren lesz még, 2. vasárnap Apák Napja, ajánlottunk is egy-két vicces, házilag készíthető meglepetést.

Zakatoló Zenemozi vasárnap a Puskinban, ingyenes!

Szombat


Millenáris Park
A II. kerület napja immár hagyományos banzáj (azért is szólunk, hogy tudjátok, várhatóan jó sokan lesznek): légvárral, Halász Judit-koncerttel, SziaMarczi családi játszóházzal. Ingyenes.

Parksarok
Apák napi programok végre, végre, végre, Apák Napja! Piknikkel, apás programokkal, mert ők valahogy rendszeresen kimaradnak az ünneplésből, pedig nem kellene. Még az is kiderül, mi az az apavers. A rendezvény ingyenes!


Vasárnap

Puskin Mozi, 9.30-tól
Kuckónap  a már sokszor ajánlott PuskinKuckó rendezvény most ingyenes mindenféle jóval: lesz Zakatoló Zenemozi, A találékony kisfiú c. rajzfilm vetitése és Mesekavics-sarok. És persze kézműveskedés is. 

Akvárium, 11h
Hetedhét Piknik: Szalóky Ági Gingalló-koncertje a koncert lett kiemelve, de persze 10-től egész napos gyerekprogramokkal várják a családokat, ez alkalommal a víz alatti világ lesz a fő téma. Ingyenes!

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr698803104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása