ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Kimenő - budapesti családi programok a hétvégére -- (június 29--30.)

2013. június 27. - időtetrisz

Kicsit hűsebb napok járnak, de állitólag már nem sokáig, visszajön meleg -- mi külön rovatot nyitottunk itt a nyárnak, nézzétek, hátha akad hasznos/elég hideg tipp. A héten véget ér a Gyerek Sziget, több programot is ajánlunk: egyrészt ingyenes, másrészt sok a klassz program. Múlt héten ezeket készitettük a Hello, holnap! újrafelhasználós-kézműves részen: könyvjelző maradék anyagokból, kulcstartó és karkötő bicikligumi-belsőből, polip műanyag flakonból és némi kavicsfestés (a kavicsfestést mi is ajánlottuk már).

recycling kicsikkel a Gyerek Szigeten


Szombat:



Muzikum Klub, 11h:
Bélaműhely: Karmesterjáték - Hulladékból, szedett-vedett tárgyakból készült hangszereketlehet a Bélaműhely Könnyűzenekar segítségével megismerni, pl. lesz Hangburger, Kormánytilinkó nevű hangszer is. Ingyenes!

Mesemúzeum, 11h:
Könyvdoktor -- Kedves kis mesekönyveink bizony ha már sokat vagy legalábbis jó erőset láttak, szétesnek, szerencsére itt a könyvdoktor, aki most segíteni próbál, Zorka, a restaurátor várja a kicsiket. 

Gyerek Sziget, 16.30:
Szalóky Ági: Gingalló -- "Gingalló, gingalló, Rád száll a pillangó, szétfoszlik a felhő, Ragyog a Napsugár, Kitárul az ajtó!" A cimadó dal és egyéb zseniális (gyerek)versek népzenei feldolgozását hallhatjuk. Ingyenes!

Vasárnap:


Magyar Természetudományi Múzeum, 10h:
Dinokert 
-- Életnagyságú dinoszaurusz-szobrok a kertben, rajongóknak kötelező. Belépő: felnőtteknek 400 Ft, gyerekeknek 300 Ft.

Gyerek Sziget, 11h:
Palya Bea: Altatok  --  Palya Bea hipnotikus erejű éneklése hihetlen vonzó tud lenni kicsiknek és nagyoknak egyaránt. blagger pl. varázsdalt kreált a Nem félek, nem félek-ből. Ingyenes!




A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr478803080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása