ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Kimenő - budapesti családi programok a hétvégére (szeptember 21.-22.)

2013. szeptember 18. - időtetrisz

A finom, meleg napoknak talán még nincs vége, érdemes kimoccanni, sőt, talán imádkozzunk közösen ahhoz, akit illet, hogy ne essen az eső szombaton és Zebegényben hatalmas sárkányeregetős buli legyen! Most ezt az egy kinti progamot ajánljuk, a többi mind tető alatt, szintén nem unalmasak, jó szórakozást!

[caption id="attachment_2659" align="aligncenter" width="300"]III. Zebegényi Sárkányfesztivál szombaton (kép innen) III. Zebegényi Sárkányfesztivál szombaton (kép innen)[/caption]

Szombat:

Zebegény, Sárkány domb: III. Zebegényi Sárkányfesztivál Össznépi sárkányeregetés a dombtetőn, ráadásul a csodaszép Dunakanyarban. Naná, hogy lesz ott lehetőség sárkányt építeni, sárkány bemutatók, foglalkozások várják a kicsiket. 11-től koncertek is! A Nyugatiból csak 50 perc vonatozás. Ingyenes!

A38 Hajó, 11h: MeseMuzsika a Weiner-Szász Kamaraszimfonikusokkal, 5. rész Folytatódik az ismeretterjesztő zenés-mesés programsorozat a hajón (havonta egyszer, szombat délelőttönként lehet részt venni és elmélyedni a klasszikus zene rejtelmeiben). Ez alkalommal Mozart: 5 kontratánc c. művével ismerkedhetnek a gyerekek Szőke Szabolcs és Ilyés Szabó Anna segítségével. No és egy jó kávé a teraszon a napsütésben, az egyszerűen pazar (úgyhogy csak süssön, süssön az a napocska). Belépő: 1000 Ft, csak elővételben!

Mezőgazdasági Múzeum Nyomozós kiállítás Sherlock, Lie to Me, The Mentalist stb. - úgy tűnik, a sorozatkészítők is úgy érzik, hogy a nép különleges megfigyelőkre/megfejtőkre kiváncsi (és úgy néz ki, nem nagyon tévedtek), a felnőttek is imádják ezt a fajta szórakoztatást, nos, így lesz remélhetőleg tökéletes családi program az érdeklődőknek ez a kiállitás, amely egyszerre ismeretterjesztő és interaktív: pl. azt is megtudhatjuk, tényleg egyforma-e az ikrek ujjlenyomata és egy beépített, igazi rejtélyt is megoldhatunk (Tesz-Vesz rejtélyeket imádók előnyben). Belépőkről itt, ki kell emeljük, hogy szeptember 27-ig hétköznap csak 790 Ft, ami igazán jutányos, nem?

Vasárnap:

Művészetek Palotája, 10h:
Az igazi jolly joker, mert bármilyen korú gyermek(ek)et lehet vinni, van zene, bábozás, kreatív foglalkozás is és ráadásul az egész ingyenes.
Budapest Music Center, 11h
Zenehajó - Jazz rajongó a gyermekem? Hajós András és a Modern Art Orchestra hihetetlen profizmussal mindenkit bevon a dalszerzésbe, közben bemutatja a big band működését és a végére kész van a dal meg a rekeszizmunk is, a véget nem érő röhögés garantált. Belépő: 1500 Ft/fő, családi belépő 4500 Ft (két felnőt, 2 gyerek).
 
Bűvész Iskola, 17h:
Az egyszeri alkalom és a teljes tanfolyam lehetősége is izgalmasnak tűnik, 8-10 éveseknek ajánlják - talán ez az a kor, amikor már érthető, hogy a trükköket bizony némi színpadi játék is kell kísérje és már képesek is rá a gyerekek. Alkalmanként 2500 Ft a belépő, a program 2 órán át tart.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr228803212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása