ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Kimenő - budapesti családi programok a hétvégére (december 7.-8.)

2013. december 05. - időtetrisz

Reméljük, mindenki nagyon jó volt és tele lett ma a cipő, a zsák, a zacskó - kinek mibe hoz meglepit a Mikulás. Egész hétvégén rengeteg Mikulás jár a városban - érdemes készülni a magyarázattal, hogy ez mégis hogyan lehet -, mi is kerestünk pár efféle programot, Mikire fel!

 

SZOMBAT:

Mesemúzeum, 11h:

Mesék a Mikulás zsákjából

3-10 éveseknek mesél a Mikulás diafilmről. Belépő: 600 Ft, gyerekjegy 400 Ft, egyéb kedvezményekről itt.

 

Uránia Mozi, 16h:

Cakó Ferenc: homokanimáció élőben

Animációt ritkán láthatunk készülés közben és nem is feltétlenül tudjuk, hogy készül - homokanimációt meg plána nem sokan csinálnak, most élőben láthatjuk, hogy működik, sőt, báb- és gyurmaanimációs trükköket is bemutat Cakó Ferenc, Zénó és Sebaj Tóbiás "apukája". Belépő: 1200 Ft, diákoknak, nyugdijasoknak, 6 éven aluliaknak 800 Ft.

 

Vajdahunyadvár (péntek-vasárnap):

Rácalmási töknapok

Félreértés ne essék, a Vajdahunyadvárban fog vendégeskedni a Rácalmási tökfesztivál, ha idén nem sikerült egy rendes tököt faragni vagy elég sütőtökös kaját kóstolni, akkor itt az alkalom. Belépő: 1100 Ft, gyerekeknek 550 Ft (a belépővel az összes kiállítás is látogatható).

 

 

VASÁRNAP:

 

Átrium Film-Színház, 10h:

Diót tör az Átrium

Mikulással, kézműves foglalkozással és diavetítéssel törik a diót az Átriumban. Ingyenes!

 

Sóker Kristálysó Barlang, 10.30-tól:

ÖkoMikulás

ÖkoMiki is van már, ha a gyerkőc csak a Mikulásnak hinné el, hogy az egészséges ételek egészséges életet adnak, akkor itt az alkalom, mert most lehet. Persze ad ajándékot. Belépő: 1100 Ft, a kísérőknek 600 Ft. (Kb. 20 fok lesz bent, ennek megfelelően érdemes öltözni.)

 

Muzikum Bár, 13.30 és 16h:

Budapest Bár Mikulás koncertek

Ha a gyermek is vígan dalolássza velünk a Budapest Bár számait, akkor remek kora délutáni illetve délutáni program lehet, ebéd is van, 4-5 éveseknél idősebbeknek ajánlják. Belépő: 2500 Ft.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr488803338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása