ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Ez már nem csak fogadalom - mágneses hónaptervező a családnak

2014. január 20. - időtetrisz

30 napos kihívás: tök jól hangzik, mert nem egy életre fogadod meg, csak 30 napra. Aztán, ha sikerül, és megtartod, akkor érdemes továbbvinni. Randi a szülőknek, kimenő külön-külön, heti három sport: kézzel foghatóvá váltak ezeken a fa lapocskákon, amiket jobbról balra pakolhatunk, trevezhetjük a hetet, félrerrakhatjuk, ha megvolt, várhatjuk, hogy a mienk kerüljön sorra.

Ez egy kicsit komolyabb munka volt, de megérte. A koncepció mindössze annyi, hogy összegyűjtjük, mit szeretnénk  havonta (vagy ne legyünk telhetetlenek, a harminc napos kihívás alatt) csinálni. Jógázni 12x, kirándulni 2x, anya kimenő 1x, apa kimenő 1x; pizsamaparti 1x, egyke nap 1x, egyke nap másik gyerekkel 1x stb.

Aztán ahány fogadalom, annyi kis fa lapocskát fűrészeltünk és csiszoltunk. A csiszolást imádták a gyerekek.

A következő lépés az alapozás. Az egyes tevékenységeket színkódokkal láttuk el. Akril festékkel pacsmagoltuk a gyerekekkel.

Ezekután anya következett. minden tevékenységhez egy-egy rajzot kreált - fekete tollal. Mindenki rém boldogan ismert magára.

Végül pedig ragasztóval mágneskorongokat erősítettem a hátukra,

és cuppant is a hűtőre a havi tervező.

 

Témába vág:

Viszlát, rossz szokás!

Jóslás viasszal

 

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr368803420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása