ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Jófej kezdeményezés: Tudatos Vásárló Kedvezménykártya

2014. január 30. - időtetrisz

A Tudatos Vásárlók Egyesülete egy nagyon jófej kezdeményezést indított most januárban. A Tudatos Vásárló Kedvezménykártyáról van szó, amiért már 40 válogatott elfogadóhelyen  (számukat folyamatosan bővítik) kaphatsz kedvezményt (átlagosan 5-15%-ot). Konkrétan?

Például Jókai biocentrum, Csajbringa, Zöld bolt, Ökolurkó környezetbarát babatermékek boltja, Zöld polc, ZöldZug, EcoCafe Kávézó, Serpenyős étterem, Myropolium, Pajtás biciklibolt, Arriba Taqueria mexikói étkezde, Szatyorbolt, Medence Csoport Concept Store és Makettlabor, Primavera Naturkozmetika és még sokan mások.

kartya_kiskep

A névre szóló papírkártya abban különbözik a a többi kedvezménykártyától, hogy csak olyan helyeken kaphatsz kedvezményt (boltok, kajáldák, kozmetikák stb.), amelyek valamilyen társadalmi vagy környezeti pluszt teljesítenek, a saját kategóriájukban a többiek előtt járnak.  Olyan helyeken, ahol lehet, hogy egyébként is szoktál vásárolni.

Az egyesület célja a kártyával, hogy összekapcsolja a vásárlókat a helyi, bio, öko, fair trade boltokkal, kisvállalkozásokkal, ezáltal is segítve a zöldülést és az etikus és zöld vállalkozások bővülését.

A kártyát a TVE oldalán keresztül igényelheted, 12 hónapra 2500 forint.

hajrá, zöldüljetek tovább kedvezményesen!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr758803434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása