ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Kimenő - budapesti családi programok a hétvégére (február 1.-2.)

2014. január 31. - időtetrisz

Újra itt a kimenő, remélem, hogy hasznosnak találjátok, ha szeretnétek bele még egyebeket, akkor légyszi jelezzétek kommentben vagy a Facebook-oldalunkon,mert akár lesz is rá lehetőség. Egy újítás máris akad: ezentúl ez a programajánló része lesz, hogy épp melyik múzeumo lehet családilag ingyenes megtekinteni (ez általában az állandó kiállításra vonatkozik, az időszaki kiállításokat általában két kiskorúval 50%-os áron lehet megnézni). Szórakozzatok jól!

 

[caption id="attachment_4747" align="aligncenter" width="295"]Mackófesztivál az Állatkertben (kép az Állatkert oldaláról) Mackófesztivál az Állatkertben (kép az Állatkert oldaláról)[/caption]

SZOMBAT:

 

Magyar Földrajzi Múzeum

A hónap első hétvégéjén ingyenes a családi belépés a törvénynek megfelelően (2 felnőtt, 2 18 év alatti)

 

Millenáris, 10h-tól:

Holdújév Fesztivál

Minden a Távol-Keletről, főleg felnőtteknek, mindenesetre jó poén lehet pl. pálcikával tanulni enni vagy kínai társasjátékokat kipróbálni. Ingyenes!

 

Két Egér, 11h:

Színes Egér - Lovas színezőklub

Lovak minden mennyiségben, belépő: 500 Ft, levásárolható.

 

VASÁRNAP

 

Ingyenes családi nap a következő múzeumokban:

Néprajzi Múzeum

Természettudományi múzeum

 

 

Fővárosi Állat- és Növénykert, péntektől vasárnapig:

Mackófesztivál

A programsorozat alatt minden, de tényleg minden a mackókról szól, külön öröm, hogy a brummogva érkező 14 év alattiak ingyenesen léphetnek be. Csak süssön egész hétvégén ilyen szépen a nap és már mindegy is, mennyire van hideg! Belépőkről info itt.

 

Budapest Jazz Klub, 11h:

A világ összes kincse

Nyughatatlan Micó (aki egy kislány) története dzsessz-mesejátékba oltva. A történet megjelent mesekönyvben Rófusz Kinga varázsos illusztrációival és hozzá tartozik egy cédé is, ez lesz az előadás – a könyv csodaszép, a zene magával ragadó. Nagyjából 4 éves kortól élvezetes a program. Belépő gyerekeknek 800 Ft, felnőtteknek 1200 Ft, családi jegy 2900 Ft.

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr348803438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása