ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Kimenő - budapesti családi programajánló a hétvégére (február 8.-9.)

2014. február 07. - időtetrisz

Képzeljétek, úgy tűnik, hogy a hónap második hétvégéjén nincs ingyenes családi belépés egyik múzeumba sem. Ha ti találtok, jelezzétek légyszi! De nem baj, farsang időszakában járunk, akkor most jön a jelmezes-fánkos mulatírozás, jó hétvégét! Ja igen, itt találjátok farsangi tippjeinket.

 

[caption id="attachment_4878" align="aligncenter" width="416"]Állati keveredés a Két Egérben szombaton 11-kor Állati keveredés a Két Egérben szombaton 11-kor[/caption]

SZOMBAT

Millenáris, 10h:

Magyar Vidék Napja - Farsangi vigalom

Persze lesz egy csomó termék is meg falvak bemutatója, de a gyerekek szempontjából a lényeg, hogy egész napos buli: koncertek, előadások és a végén tombolasorsolás. Kolompos, Gryllus, Cimbaliband, Vitéz László bábelőadás, ilyenek, ingyenesen (biztos sokan lesznek, ezzel érdemes számolni).

 

Két Egér, 11h:

Színes egér: Állati keveredés

A foglalkozás sejthetően a rötyögés jegyében telik majd: 2 állatnevet húzva a feladat az lesz, hogy rajzoljuk őket eggyé. A lódarázs nem ér! Vesztl Fanni vezetésével. Belépő: 500 Ft, levásárolható.

 

Mesemúzeum, 11h:

Simi, Samu és a titkok

Drámafoglalkozás 5-11 éveseknek a Kompánia Színházi Társulattal, az álmokról szól majd a történet. Belépőkről itt (sok varáció létezik, elég baráti árképzéssel).

 

 

 

VASÁRNAP

 

Művészetek Palotája, 10h:

Az igazi jolly joker, mert bármilyen korú gyermek(ek)et lehet vinni, van zene, bábozás, kreatív foglalkozás is és ráadásul az egész ingyenes.
Művelődészi Szint, 14h:

Paverpol textildekor workshop

Ide talán nagyobbacska gyerekekkel érdemes menni: textilből tudtok majd szobrokat készíteni. Belépő: 2500 Ft/fő.

 

Magyar Állami Operaház, 15:30 és 17h:

Csengő-bongó délután: a gordonka

A programsorozatban hangszerekkel ismerkedhetnek a kicsik, nem csak a hangjukkal, de a történetükkel is. Belépő: 1200 Ft.

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr298803452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása