ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Kimenő - hétvégi programok családoknak, zöldülőknek (március 15-16.)

2014. március 13. - időtetrisz

Bár biztos, hogy a főváros nagyobbik pontjain nemzeti műsorokba/programokba botlunk majd, azért akad egyéb program is, ne tessék aggódni. És egy jó hir: a múzeumok állandó kiállitásai a nemzeti ünnepeken ingyenes látogathatók mindenki számára, ezért nem is lesz most külön gyűjtés, hová lehet családilag ingyen menni. Kokárdát ne feledjétek!

 

[caption id="attachment_5463" align="aligncenter" width="570"]kép innen http://nyaradysuli.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1144856 kép innen [/caption]

SZOMBAT

 

PUSKIN MOZI, 10h:

Legkisebbek mozija: Pinokkió

Most aztán megtanulhatja minden gyerek, hogy ha hazudik, bizony megnyúlik az orra. Gepetto és fababájának története a vásznon, ritka alkalom. Belépő: 700 Ft.

 

LUDWIG MÚZEUM, 10.30:

Családi délelőtt: Mintha tenger

Halászhajó, a sós viz illata, a tenger végtelen ereje, az ember győzni akarása - effélékről folyik majd a szó Fabrizio Plessi: Liquid Labyrinth c. kiállitásához kapcsolódóan az aktuális foglalkozáson, majd a gyerekek saját tengert, hajót épithetnek és mindenféle modern technikákkal tengerszerűvé tehetik a művet. Amig a gyerekek molyolnak, a szülők meg tudják nézni békésen a kiállitást. Belépő: 600 Ft/fő. A részvételi szándékot a programot megelőző napon 17.00 óráig kell jelezni a farkas.rita@ludwigmuseum.hu e-mail címen, mert összesen 20 főt tudnak fogadni.

 

MESEMÚZEUM, 11h:

 „Huszárgyerek, huszárgyerek szereti a táncot…”

4-12 éveseknek nemzeti ünnepi műsor 90 percben énekléssel, tánccal, katonabúcsúztatással. Belépő: gyerekeknek 400 Ft, felnőtteknek 600 Ft, további verziók itt.

 

VASÁRNAP

MOM Kulturális Központ, 10.30:

A békakirály

Bábjáték az aranygolyóról, az igéretről meg arról, hogy minden jó, ha vége jó. Belépő: 800 Ft/fő, csoportos jegy 600 Ft/fő (3 főtől).

 

SZÉP JUHÁSZNÉ-MEGÁLLÓ, 9.30-12h:

Rügykóstoló-séta a Hárs-hegyen

Ilyen klassz programról sem tudtunk még, szivből ajánljuk (és reméljük, hogy az a fránya hideg nem jön, amit igértek a meteorológusok. Szóval erdőmérnök vezetővel 3 km-es sétát tehetünk és közben kiderül, melyik rügyet kóstolhatjuk, kicsiknek-nagyoknak kellemes séta, ha süt a nap, már megéri kimoccanni. Találkozás 9.15-kor a Szép-Juhászné autóbusz megállónál, a séta vezetője Szabó Miklós okl. erdőmérnök, mérnöktanár.
Belépő: felnőtteknek 1000 Ft/fő, diákoknak 7 éves kortól 500 Ft/fő  Jelentkezni, érdeklődni: Szabó Miklós, 06-20-9542-252, erdajandeka@gmail.com

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr128803514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása