ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Kimenő - budapesti hétvégi programok családoknak, zöldülőknek (március 22.-23.)

2014. március 20. - időtetrisz

Eszméletlen klasszak a programok a hétvégén: kint is, bent is dömping, csak győzzük energiával. Magbörzétől a gyerekirodalmi játszótéren át a víztároló-látogatásig akad mindenféle, 17(!) gyerekzenekar a Pecsában, hát mi kell még? Egy kis napfény, mondjuk és maradjon ez a csodaidő. Plusz egy programajánló péntekre is: 16 órától Ökoanyu dedikálja könyvét a Zöldboltban, a könyvet 10% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg.

viz

 

SZOMBAT:

Károlyi kert, 10-16h:

Kortárs Gyerekirodalmi játszótér

Itt lesznek azok, akiknek a mesekönyvei nagy eséllyel esténként a legjobb barátaink, klassz dolog velük találkozni, kérdezni tőlük és dedikáltatni a könyveket. Ingyenes!

Rákosszentmihályi víztároló medence, (XVI., Budapesti út 51.), 10-16h:

Víz világnapja

A világnap alkalmából megnyitják a víztárolót, mindenképp érdemes elmenni, bármennyire kukutyinban is van, mert így néz ki, egyébként ingyenes.

viztarolo

Margitutca9, 11-15h:

Magbörze és városikertészet-workshop

Előadás és beszélgetés szakértőkkel, majd lehetőség magok cseréjére és vásárlására, no meg jó azokkal találkozni, akik épp azzal próbálkoznak, amivel mi is bíbelődünk. Ingyenes!

Mesemúzeum, 11h: Könyvdoktor — Kedves kis mesekönyveink bizony ha már sokat vagy legalábbis jó erőset láttak, szétesnek, szerencsére itt a könyvdoktor, aki most segíteni próbál, Zorka, a restaurátor várja a kicsiket.  Belépő: gyerekeknek 400, felnőtteknek 600 Ft, további variációk itt.

 

VASÁRNAP

PeCsa, 10-16h:

Picur Viadal

17 zenekar versenyez  a 2014 legjobb gyerekdala címért, jó lesz, ennyiféle gyerekzenét egy helyen még úgysem nagyon hallhattunk. Belépő gyerekeknek 990 Ft, felnőtteknek 1200 Ft, családi belépő 2990 Ft. Pl. ezt a nagyon vidám dalt is jól meghallgathatjátok majd:

 

Puskin, 10h:

Micimackó Nem a Micimackó kalandjait láthatjuk (amelyiknél Sinkovits a mesélő), hanem a pár éve készült új rajzfilmet, de azért mégis, Micimackó. Helyár: 700 Ft.

 

Jurányi Inkubátorház, 16 és 17h:

Kucok

Kevéssé hagyományos színházi előadás 3-7 éveseknek: ők is belefolynak, mozoghatnak, sőt, segíthetnek megkeresni az elveszett királylányt – Szabó Réka, a Tünet Együttes művészeti vezetőjének projektje. Belépő: gyerekeknek 1200 Ft, kisérőknek 800 Ft.

 

Az aktuális ingyenes állandó kiállításokkal pedig kicsit bajban vagyok: ez a hónap 5 hétvégés és a kiírás pedig az utolsó és nem a negyedik hétvégére vonatkozik. Azért idemásolom, de mindenképp telefonáljatok, mielőtt mentek, hogy akkor most érvényes-e vagy sem (momentán éjjel van és már nem tudom megkérdezni, bocs.)

minden hónap utolsó szombatján családi ingyenes belépés az állandó kiállításokra:

(a 26. év alattiaknak és a 18. év alatti személyeket kísérő legfeljebb 2 közeli hozzátartozónak)

Vármúzeum

Aquincumi Múzeum

Kiscelli Múzeum

Budapest Galéria

 

Minden hónap utolsó vasárnapján családi ingyenes belépés az állandó kiállításokra a következő múzeumokba:

(a 26. év alattiaknak és a 18. év alatti személyeket kísérő legfeljebb 2 közeli hozzátartozónak)

Hadtörténeti Múzeum

Közlekedési Múzeum

Ludwig Múzeum

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr108803526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása