ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Kimenő - budapesti hétvégi programok családoknak

2014. március 27. - időtetrisz

Lassan véget ér az 5 hetes március, hétvégén ne feledjétekszombatról vasárnap 2-ről 3-ra állitani az órát - végre, végre, végre úgy érezzük, tovább van világos, továbbb lehet a szabadban tölteni az időt, igaz, kültéri programot még mindig elég nehéz találni, ha tudtok, osszátok meg velünk, köszi!

[caption id="attachment_5640" align="aligncenter" width="600"]Holle mese a Budapest Jazz Clubban Holle mese a Budapest Jazz Clubban[/caption]

SZOMBAT:

Magyar Természetudományi Múzeum, 10h:
Dinokert 

Életnagyságú dinoszaurusz-szobrok a kertben, rajongóknak kötelező. Styracosaurus, Dimetrodon, Carnotaurus, Protoceratops, Therizinosaurus, Scelidosaurus, Tenontosaurus, Deinonynchus, huhh, kimondani sem könnyű a nevüket. Belépő: felnőtteknek 400 Ft, gyerekeknek 300 Ft.
Thália Színház, 15h:

Az Űr-Zűr

Zenés-táncos-nevettetős, részint klasszikus “bohóckodás”: a kedves ifjú közönség garantáltan pukkadozik, amíg segít a Földre érkezett űrlényeknek a hihiméter megtöltésében (itt tudtok belenézni). A Bohócok a Láthatáron-társulat előadása. Belépő: 1200 Ft.

 

MOM Kulturális Központ, 16h:

Tuba Tóbiás

Mit sejtenek vajon a szimfonikus zenekarról gyerekek? Hát kábé semmit, kivéve, ha anyu/apu/egyéb közeli családtag esetleg ott zenél. Tuba Tóbiás zenekari nehézségein keresztül vezetik végig a gyerekeket ebben a mesejátékban, kb. 60 perc alatt. Jegyárak: 900 Ft, 1200 Ft, 1900 Ft. Jótékonysági hangverseny a Böjte Csaba testvér által vezetett Dévai Szent Ferenc Alapítvány, a dévai gyerekek megsegítéséért.

 

 

VASÁRNAP:

Kontra Klub (Trafó pince), 10h:

III. KönyvBelépő: Kicsibácsi nagyon nagy!

Karácsony környékén előkerült már itt a blogon Dániel András: Kicsinéni és Kicsibácsi (meg az Imikém) c. könyve, a könyv zseniális szórakoztató kicsiknek, nagyoknak és a szórakoztatáson túl szép, mélyen emberi csacskaságokat és csodákat lelünk benne. Most a szerző olvas fel ebből és az időközben megjelent második könyvéből is, az Egy kupac kufliból is. Gyerekeknek 500 Ft, a kisérőknek ingyenes.

Művészetek Palotája, 10h:

Az igazi jolly joker, mert bármilyen korú gyermek(ek)et lehet vinni, van zene, bábozás, kreatív foglalkozás is és ráadásul az egész ingyenes.
BJC, 11h:

Holle mese

Ha megvan Kamilla bohóc, akkor már ismered is az egyik szereplőt, épp elég vonzó és biztonságot adó ahhoz, hogy az ember elvigyek a gyerekét, nem? Két bohóc meséli a Holle anyót, itt bele is tudtok nézni. Belépő: felnőtteknek 1200 Ft, gyerekeknek 500 Ft, 2 vagy több gyereknél 400 Ft.

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr248803538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása