ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Böfögjünk együtt az asztalnál - Ne kácsongj, mert elpasalsz #2

2014. április 01. - időtetrisz

Szóval a fura című sorozatunk abból a belátásból adódott, hogy én nem nevelem úgy a gyerekeimet, ahogy engem neveltek: nem parancsolok rá, hogy ülje végig az ebédet, hogy ne játsszon a kajával, ne hajtogasson malacot szalvétából. Sőt. Az azonban mégis zavarna, hogy ha éppen disznó, illetlen vagy tapló, nem tudná, hogy mihez képest az. Nekem személy szerint meggyőződésem, hogy ha elég széles stílus-skálán mozgunk, egy kiadós bazmegelés különös fényt vihet a napba. Ebből kiindulva vezettem be a Gundel - kocsma játékot, amihez nem kell más, csak hogy az asztalnál üljön együtt a család.

[caption id="attachment_5684" align="alignnone" width="435"]Forrás: http://www.richlymiddleclass.com Forrás: http://www.richlymiddleclass.com[/caption]

Lényege, hogy egy koppintás sarki kocsmává illetve Gundellé varázsolja a szobát. Ha kocsma van, ér szipogni, böfögni, fogat túrni, kézzel szájat törölni, szóval mindent, ami a csövön kifér. Ha Gundel van, rendezetten, egyenes háttal, könyököt leszorítva ülünk, és finoman társalgunk, miközben a fogvájót illedelmesen használjuk. Imádják a gyerekek, próbáljátok ki!

 

Témába vág

A kajával játszani jó! – sorozat

Teríteni tanulunk – játékos tanulás

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr758803542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása