ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Kimenő - budapesti hétvégi programajánló családoknak, zöldülőknek (április 4.-5.)

2014. április 04. - időtetrisz

Bódító virágillat, langyos levegő, vékony cipők, kevesebb ruha és szabadban ücsörgő emberek - itt a tavasz! Menjetek, mozduljatok ki! Persze a legfontosabb program hétvégén a szavazás, menjetek mindenképp! Aztán utána jöhet a szórakozás, naná.

[caption id="attachment_5754" align="aligncenter" width="600"]Rutkai Bori Banda vasárnap 11-től a Budapest Jazz Clubban Rutkai Bori Banda vasárnap 11-től a Budapest Jazz Clubban[/caption]

 

Szatyor, 11h:

Szappankészítés

80 dkg szappanal és a szappankészítő tudásával felvértezve jöhettek a foglalkozásról. Elvileg csütörtökig kellett jelentkezni,  azért is szólunk, hogy ez lesz, hogy tudjátok, ilyen is van náluk rendszeresen, no meg hátha maradt üres hely.

 

Central Passage Budapest, 11-18h:

Közös Piac

Néha érdemes más piacokon is körül nézni, hátha felfedezünk új magunknak új zöldséges, sajtost, egészen barátságosan időben (vagy borzasztóan későn, ki hogy kel) nyit ez a termelői piac.

Műcsarnok, 10-18h:

Forditott nap

Múzeumpedagógiai program: a kicsik lesznek a nagyok, ők vezetik a tárlatot és teszik el a kabátunkat a ruhatárban, tartanak foglalkozást, éljen a kifordított világ! Belépő:  Hétéves kor alatti gyerekeknek, valamint fogyatékkal élő látogatóknak és kísérőiknek a belépés ingyenes, további info itt található.

MOM Kulturális Központ, 9.30:

Gryllus Vilmos: Maszkabál

A farsangon már éppenséggel túl vagyunk, de sebaj, a - talán jól  ismert - Maszkabál-lemezt élőben hallgathatjuk. Kedves, vidám dalok (ha esetleg nem ismeritek, itt lehet hallgatni), már csak az a feladat, hogy 9.30-ra sikerüljön odaérni. Belépő: 1600 Ft.

 

Vasárnap:

 

Füvészkert

Sakura ünnep a Füvészkertben (szombaton és vasárnap)

Virágzik a cseresznyefa, ennek örömére két napos ünnepség lesz a Füvészkertben - mitagadás, gyönyörű és olyan illatos, hogy kár kihagyni a füvészkertes sétát, kapcsolódó programokkal is várják a látogatókat origamitól mangáig. Belépő: felnőtteknek 850 Ft, diákoknak és nyugdíjasoknak 400 Ft.

 

Budapest Jazz Club, 11h:

Rutkai Bori és a Héba-Hóba Banda

Sárkány-járgány, Vacka-dalok - ez az a koncert, ahol a kicsik is bevonódnak, megtáncoltatják őket, Specko Jedno rajongó szülők előnyben. Belépő: felnőtteknek 1200 Ft, gyerekeknek 400 Ft, 2 vagy több gyerek esetén 400 Ft.

 

Puskin Mozi, 10h:

Tititá

"Hallasd a hangod, dobogjon a lábod, üsd össze a tenyered, soha meg nem bánod!" Egyórás igzős-mozgós műsor környezetvédelmről, családról Tamkó Sirató Károly versein keresztül. A mókát vezeti: Novák Péter.

 

INGYENES CSALÁDI NAP A KÖVETKEZŐ MÚZEUMOKBAN LESZ HÉTVÉGÉN:

 

Szombat:

Magyar Földrajzi Múzeum

 

Vasárnap:

Néprajzi Múzeum

Természettudományi múzeum

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr288803546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása