ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Majomparádé dobókockával - avagy hogyan rajzoljunk majmot?

2014. május 27. - időtetrisz

Sok nevelési elvnek ellentmond, de nem tudtam ellenállni annak, hogy dobókockával dobjuk ki, milyen családi majmunk szülessen. Ceruza, dobókocka, és egy jó majomrajz-sorvezető, és indulhat a közös móka.

 

A lényege, hogy megy körbe a dobókocka, és a dobás határozza meg, hogy milyen szemet, orrot, fejet, testet stb. rajzoljunk az Expressive Monkey oldaláról beszerzett majmunknak.

 

10 perces móka, esti levezetésnek például tökéletes. Aztán egy másik alkalommal lehet majmot rajzolni az üres fára szintén az Expressive Monkey útmutatásai alapján, és gondolatfelhőbe írni, hogy miről dumáznak miközben a lábukat lógatják. Aztán jöhetnek a macskák, robotok, szörnyek. Nézz körül az oldalon, érdemes!

 

 

Hasonló mókák, foglalkozások

Érzelmekről másképp - mi történt az oviban?

Családi sziluettrajzoló party

 

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr38803634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása