ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

A legegyszerűbb gesztenyfúrás

2014. október 15. - időtetrisz

Sokféleképp lehet gesztenyét fúrni, idén a szezon végére sikerült megfejteni, hogy melyik a legegyszerűbb, ugyanakkor problémamentes és egyetlen eszközt igénylő megoldás. A csodatárgynak a gyufaszállal nagyjából hasonló az átmérője. 

 furt_gesztenyek

Tavaly blagger a fúrást ajánlotta, az is csodajó, ha valaki mer és akar fúrni, főleg gyerekek mellett, én bevallom, kicsit félek fúrógépet használni, így meg sem próbáltam, de az idei gesztenyefúrás-próbálkozásoknál már nagyon idegesített, hogy nem megy könnyen, gyorsan a lyukasztás. Aztán bevillant a hústű.

gesztenyfuras_hustu

 

Könnyen és gyorsan átszalad a gesztenyén, pont jó lesz így a fúrt lyuk ahhoz is, hogy aztán a gyufaszál jól megmaradjon és bábokat készíthessünk.

 

gesztenyefuras_hustu_02

Egyetlen perc sem kellett, hogy a képen látható gesztenyéket átfúrjam, fűzhetőek, gyufaszállal egymáshoz rögzíthetőek. Kezdődhet a gesztenyelények gyártása.

furt_gesztenyek_2

Azt tudtad, hogy gesztenyével is lehet mosni? És további gesztenyés posztjainkat itt találod.

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr98803796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása